Vissza

Az Antenna Hungária LoRa WAN szolgáltatásai, A 17. FINA Világbajnokság távközlési megoldásai - Rádiótávközlési szakosztály

2017.11.13. 14:00
Hely: Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság, Budapest, XIII. Visegrádi utca 106. 5. emeleti tanácsterem. (Gyülekezés a portán 13:45-kor)

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztály szakmai délutánjára, amely az alábbi két témát érinti:

Az Antenna Hungária LoRa WAN szolgáltatásai

Előadó: Tóth Zoltán (IoT szolgáltatásfejlesztés, Antenna Hungária)

Az előadás célja, hogy bemutasson egy relatíve fiatal technológiát, ami a Dolgok Internetét, mint koncepciót könnyen és költséghatékonyan megvalósíthatóvá teszi és amire az Antenna Hungária – világszerte több, más nagyvállalattal együtt – komoly szolgáltatásportfoliót kezdett el építeni. Az előadás során a potenciális szolgáltatási területek mellett röviden a LoRa technológia alapjai és a vezeték nélküli távközlésben elfoglalt helye is bemutatásra kerülnek. Az előadásnak nem célja, hogy mélyreható ismereteket adjon át, inkább csak ízelítőt szeretne nyújtani ennek a feltörekvő iparágnak egy szeletéből, s ezen keresztül az IoT, mint szolgáltatás beilleszthetőségéről a mindennapi életünkbe.

Az előadás képanyaga ide kattintva érhető el.

 

A 17. FINA Világbajnokság távközlési megoldásai

Előadó: Nagy Gábor (ICT architect, Antenna Hungária)

Az előadás a 2017 júliusában, Budapesten és Balatonfüreden megrendezett 17. FINA Világbajnokságon alkalmazott távközlési megoldásokat, külön kiemelve a rádiófrekvenciás szolgáltatásokat és azok buktatóit mutatja be. A sportrendezvényen, mint hálózati szempontból ideiglenes környezetben, az Antenna Hungária az érintettek széles körét szolgálta ki vegyes hálózati technológiákkal. Az üzemeltetés során az esetleges hibaelhárításokat rendszerint gyors reagálással és erős koordinációval kellett teljesíteni, hogy fennakadások ne hátráltassák az esemény sikeres lebonyolítását.

Felkért hozzászóló: Bató Tibor (NMHH)

Témája: a kiemelt rendezvények méréseinek tapasztalatai

A mwgjwlwnéshez előzetes regisztráció szükséges!

A jelentkezéseket az info@novofer.hu címre az "AH-LoRa" tárgy megjelölésével név, valamint mobil elérhetőség megadásával november 7-ig várjuk.
Az elfogadott jelentkezésekről visszaigazolást küldünk.


Üdvözlettel

Tóth Csaba sk.                                     Jamrik Péter sk.
    társelnök                                                 társelnök

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00