Tagság

Az Egyesület tagsága önkéntesség alapján, az Alapszabályban meghatározott célok érdekében közösen tevékenykedő magánszemélyekből – állampolgárságra való tekintet nélkül – (egyéni tagok), valamint hazai és külföldi szervezetekből (kollektív tagok) tevődik össze. Részletes szabályozás a HTE Alapszabályában található meg.

Belépés

Ha be kíván lépni a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesületbe, kérjük töltse ki a lenti belépési nyilatkozatot, és juttassa el a HTE Titkárságra (papíron vagy szkennelve)!

Cím: Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület, 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12., 502. szoba
Telefon: (1) 353-1027 E-mail: info@hte.hu

Magánszemélyek belépési nyilatkozata

letölthető az alábbi formátumokban: Microsoft Word DOC illetve Adobe Acrobat PDF

Jogi személyek (kollektív tagok)
belépési nyilatkozata

letölthető az alábbi formátumokban: Microsoft Word DOC illetve Adobe Acrobat PDF
A jelentkezésről a HTE Titkárság (353-1027) ad részletes felvilágosítást.

Magánszemélyek tagdíjfizetése

A tagdíjakat az Alapszabályunk értelmében minden év március 31-ig kell rendezni.

A HTE tagsági díj 4.000 Ft, ajánlott tagdíj mértéke 7.500 Ft. Kedvezményes tagdíj diákoknak, nyugellátásban, korhatár előtti ellátásban illetve szolgálati járandóságban részesülő tagok részére 500 Ft.

  • Ha legalább 7.500 Ft-ot fizet HTE tagdíjként, akkor a tagságon felül biztosítjuk  az Infocommunications Journal on-line hozzáférését.
  • Ha legalább 10.000 Ft-ot fizet HTE tagdíjként, akkor a tagságon felül biztosítjuk az Infocommunications Journal 4 db számát nyomtatott, papíros formában

A 2009-es Jubileumi év tiszteletére azon HTE tagok esetén, akik a tagnyilvántartásban (átmenetileg szünetel) rögzítették a pontos születési időpontjukat, és tavaly betöltötték 65. életévüket, a HTE eltekint az 500 Ft-os tagdíjfizetési kötelezettségtől.

A befizetést lehet átutalással (MKB Bank Zrt. 10300002-10639686-49020013) rendezni, ekkor ne felejtse a megjegyzés mezőbe írni, hogy "HTE tagdíj" valamint HTE azonosítóját!

Ha csekken kívánja befizetni, akkor jelezze számunkra, és postai úton küldünk csekket.

Titkárság
e-mail: info@hte.hu

Bankkártyás fizetés tudnivalók

Szolgáltatás igénybevétele
A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (a továbbiakban: HTE) honlapján lehetőség van on-line bankkártyás fizetésre is. Ezek közé tartozik a tagdíj befizetése (regi.hte.hu/user/login - átmenetileg szünetel), rendezvényeink részvételi díjának befizetése és egyéb térítést igénylő szolgáltatások ellenértékének rendezése.

Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások
A bankkártyás befizetést a HTE tagok vehetik igénybe, illetve a rendezvényekhez kapcsolódóan a jelentkezés során bárki, aki az adott rendezvényre regisztrálja magát.

Bankkártyás fizetés feltételei, folyamata
Befizetés esetén Önnek lehetősége van az adott szolgáltatás ellenértékének dombornyomású bank-, vagy hitelkártyával történő kiegyenlítésére. A fizetés a K&H Bank által kibocsátott Visa Electron és Cirrus Maestro bankkártya használatával, illetve bármely bank által kibocsátott dombornyomott Visa és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi), EuroCard/MasterCard, JCB kártyák és internetes kártyák használatával, a szükséges kártyaadatok megadásával történhet.
A szolgáltatás megrendelésének oldalán, az adott szolgáltatás kiválasztása után az 'On-line fizetés'-re kattintva az on-line fizetést bonyolító K&H Bank felületére kerül. Bankkártya adatai így magas védelmi szintű authentikációs titkosítási módszereket használó csatornákon keresztül jutnak el a Bankhoz, illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A vásárlás és fizetés folyamatának különválasztásából adódóan a HTE a bankkártya adatokról nem szerez információt, csak a fizetés tényéről értesül.
A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően (ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti), a K&H Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével.

Megrendelés lemondásának módja és feltételei
A bankkártyás fizetést – a fizetés gyorsasága miatt – nem lehet lemondani, a fizetés gyakorlatilag azonnal lezajlik a megrendelés/átutalás kattintásával. Ha azonban nem a kért szolgáltatást kapta meg, kérjük panaszát a regisztrációs adataival együtt küldje meg az info@hte.hu e-mail címre.

Reklamáció módja és feltételei
Az on-line fizetési tranzakciót bonyolító banki rendszer gyakorlatilag lehetetlenné teszi a túlfizetést, illetve a többszöri fizetést. Ha esetlegesen mégis bejelentéssel kíván élni, ezt az info@hte.hu címen teheti meg. Amennyiben a kártyabirtokos reklamációja jogos, a kártyabirtokos által vitatott összeget a Bankkal előzetesen egyeztetett és jóváhagyott módon rendezzük.

Ügyféladatok kezelésének és felhasználásának módja
Az Ügyfelektől kapott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat csak a szolgáltatás teljesítése érdekében használjuk fel. Az Ön személyes adatainak védelme a HTE számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Adatvédelemre és adatkezelésre vonatkozó információk
A K&H Bank biztosítja a biztonságos bankkártyás fizetési megoldást. Az Ön kártyaadatait az információáramlás alatt 128-bites SSL titkosítás védi. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a K&H Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.
Amennyiben az Ön által használt böngészőprogram (legalább Netscape 4.7 vagy Windows Internet Explorer 5 verziók) az SSL titkosítást nem támogatja, úgy ezt az internetes bankkártyás fizetési megoldását nem tudja használni.

A HTE adatai
Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület
1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12. 502. iroda
Adószám: 19815699-2-41
Tel: (1) 353-1027
E-mail: info@hte.hu

Legközelebbi események

HTE Infokom 2020 2020.11.18. 9:00 - 2020.11.20. 13:00