Díjak

HTE életmű díj

A HTE az Egyesületben végzett több évtizedes, kiemelkedő szakmai és társadalmi tevékenység után a teljes életmű elismerésére HTE életmű díjat alapított, melyet eseti jelleggel ítél oda a már több díjat elnyert tagjainak.

Puskás Tivadar díj

Puskás Tivadar emlékére a HTE Puskás Tivadar díjat alapított. Az alapítás célja a távközlés, műsorszórás, informatika, elektronika és tartalomkezelés fejlesztése terén kimagasló érdemeket szerzett személy kitüntetése.

HTE Fekete László-díj

Az ideális jelölt, több innovatív infokommunikációs fejlesztés koncepciójának kialakításában, illetve létrehozásában vett részt, feltalálóként és/vagy vezetőként, az ilyen módon létrehozott innovatív szolgáltatás(ok) vagy termék(ek) elértek a piaci hasznosítás fázisába és felhasználói, fogyasztói elégedettséget váltottak ki, a feltaláló/vezető tevékenysége szakmai körben elismerést váltott ki. 

HTE Támogatói díj

A HTE az Egyesület tagságán kívüli, de az Egyesület céljait több éven keresztül szakmailag támogató személyek ezen tevékenységének elismerésére HTE támogatói díjat alapított, melyet eseti jelleggel ítél oda kiemelkedő szakmai támogatóinak.

Kempelen Farkas díj

A gépi beszédfeldolgozás területén kiemelkedő szakmai teljesítmények elismerésére a HTE, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és az Optikai, Akusztikai
és Filmtechnikai Egyesület által alapított díj.

Pollák - Virág díj

A HTE Pollák Antal és Virág József, a magyar híradástechnika úttörő műszaki szakembereinek emlékére Pollák - Virág díj elnevezéssel díjat alapított.

Diplomaterv és Szakdolgozat pályázat

A HTE az innováció ösztönzése és fontosságának tudatosítása érdekében diplomaterv és szakdolgozat pályázatot hirdet

Egyesületi arany és ezüst jelvény

A HTE az Egyesületben végzett kiemelkedő és eredményes társadalmi munka elismerésére arany és ezüst jelvényt alapított.

 

HTE Akadémia

A HTE Akadémia által támogatott rendezvényekről, hivatalos részvételi tanusítványt állítunk ki, mellyel elismerjük és maradandóan igazoljuk a résztvevők, tanulmányaikat kiegészítő szakmai elhivatottságát.

 

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00