HTE Életmű díj - díjazottak

A HTE az Egyesületben végzett több évtizedes, kiemelkedő szakmai és társadalmi tevékenység után a teljes életmű elismerésére HTE életmű díjat alapított, melyet eseti jelleggel ítél oda a már több díjat elnyert tagjainak.
 

Név

Kitüntetés éve

   
Gazsi János 2018

Az egyesület a HTE Életmű díjjal Gazsi János fejlesztőmérnöki tevékenységét, ismeretterjesztő munkáját és az utóbbi közel két évtizedben a Szenior szakosztályban végzett odaadó, aktív tevékenységét ismeri el.

 
Schmideg Iván 2018

Az Egyesület a HTE Életmű díjjal Dr. Schmideg Iván hírközlés területén végzett több mint 60 éves, kiemelkedő, példamutató munkáját és a HTE-ben végzett sokoldalú, a mai napig is tartó tevékenységét kívánja elismerni.

 
Szalay István 2018

Az Egyesület a HTE Életmű díjjal Szalay István szakmai életútja előtt tiszteleg, de emellett el kívánja ismerni a HTE Kábeltelevíziós szakosztályában eddig végzett korábbi és most újra aktív tevékenységét is.

 
Prónay Gábor 2017

Az életmű díjjal az Egyesület Prónay Gábor teljes életútja előtt tiszteleg, oktatási és szakmai sikerein túl értékelve azt a fantasztikus energiát, kitartást, amivel a projektmenedzsment kultúra elterjesztésén, a hazai projektmenedzserek összefogásán és a szakma színvonalának a folyamatos emelésén dolgozik. Ugyancsakezzel kívánja elismerni a HTE életében meghatározó, folyamatosan újdonságokat létrehozó munkáját, melyet már több mint negyven éve lankadatlanul és eredményesen folytat.

Turányi Gábor 2016

Az Egyesület a HTE Életmű díjjal Turányi Gábor teljes életútját kívánja elismerni, szakmai sikerein és jelentős társadalmi tevékenységén, egyesületi munkáján kívül külön értékelve azt az őszinte, egyenes hozzáállást a szakmai kérdésekhez, melyek hozzásegítették a hazai hírközlést az elmúlt évtizedekben elért fejlődéshez.


 
Varsányi János és Turányi Gábor
Varsányi János 2016

Az Egyesület a HTE Életmű díjjal Varsányi János teljes életútja előtt tiszteleg, szakmai sikerei mellett értékelve az egyesületben kifejtett önzetlen tevékenységét, mely mind a mai napig  tiszteletet vált ki tagtársaiból és a fiatalabb generációból egyaránt.

Antal László 2015

Az Egyesület a HTE Életmű díjjal Antal László teljes életútja előtt tiszteleg, szakmai sikerein túl értékelve azt a hihetetlen kitartást, amivel mind a mai napig lelkesen és töretlen akarattal szervezi a szakosztály munkáját és elismerést kivívó módon követi a mai technika újdonságait.

 
Lőrincz Béla 2015 Az Egyesület a most alapított HTE Életmű díjjal Lőrincz Béla teljes szakmai életútját és a HTE-ben végzett kitartó, építő munkáját ismeri el, értékelve mindazt a tevékenységet, melyet a szakosztályi munkába fektet és jelenleg is a Szenior Szakosztályban kamatoztat.  

 

Legközelebbi események

Távközlés Világnapja 2019 - Győri csoport 2019.05.16. 9:00 - 2019.05.16. 16:00
HTE Közgyűlés 2019 2019.05.22. 16:00 - 2019.05.22. 18:30