Vissza

HTE Infokom 2012 program - kedvezményes jelentkezés

A HTE Infokom 2012 konferencia programja megtalálható a rendezvény honlapján. A kedvezményes (korai) regisztrációt szeptember 10-ig lehet igénybe venni.


HTE Infokom 2012
18. HTE Infokommunikációs Hálózatok és Alkalmazások Konferencia és Kiállítás rendezvényünket
2012. október 10-12. Mátraháza, Hotel Ózon

Tizennyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a HTE szervezésében az Infokommunikációs Hálózatok és Alkalmazások Konferencia és Kiállítás, a HTE Infokom 2012. A rendezvény széleskörűen foglalkozik az infokommunikáció (távközlés, informatika és média) aktuális műszaki, piaci és szabályozási kérdéseivel.

A kétévente megtartott rendezvény a mai napig a hazai infokommunikációs szakma kimagasló eseménye, legelismertebb tudományos-szakmai fóruma. Résztvevői első sorban a területen tevékenykedő cégek vezető szakemberei, kutató-fejlesztő projektvezetői, műszaki-technológiai döntéshozói. A rendezvényt Szalai Annamária, az NMHH elnöke nyitja meg.

Az első napi programot fémjelzik az alábbi szekció címek: Kormányzati infokommunikáció, E-közigazgatás, Készenléti kommunikáció, Optikai Gerinchálózati Technológiák, TV új utakon, Mobil szolgáltatók kerekasztal.

Csütörtökön szó lesz a szabályozásról, Frekvencia gazdálkodásról, infokommunikációs szolgáltatásokról, 4. generációs mobiltechnológiákról (LTE), GSM-R-ről, Informatikai hálózatokról, Infrastruktúra és termékfejlesztési szekció is lesz. Szó esik elektronikus fizetési rendszerekről, Hálózatszinkronizációról, hálózatbiztonságról, innovációról.

A pénteki napon átfogó előadások (Tutorial) hangzanak el Android fejlesztésekről, LTE-ről, Nethacking-ről, Windows Phone Fejlesztésekről, GSM-R-ről, IPv6-ról.

A rendezvényre szeptember 10-ig történő jelentkezés esetén a kedvezvényes részvételi díjat veheti igénybe. http://www.hte.hu/web/infokom2012/regisztracio

A részletes program megtalálható az alábbi linken: http://www.hte.hu/web/infokom2012/program

 

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

HTE Közgyűlés 2024.05.30. 15:00 - 2024.05.30. 18:00

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács