Vissza

Az 5G-n innen, a 4G-n túl - Rádiótávközlési szakosztály

2021.04.12. 14:00 - 2021.04.12. 16:00

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztálya alábbi – személyes találkozás nélküli, online szakmai rendezvényére:

Az 5G-n innen, a 4G-n túl

Előadó:
Mehringer Rajmund

(Mobilhálózatok és infrastruktúra osztályvezető, MVM NET Zrt.)

Az előadó történelmi áttekintést ad az MVM NET feladatairól, az LTE450 hálózat építéséről a frekvenciahasználati szerződéstől a kereskedelmi indulásig. Ismerteti a mobilhálózat jelenlegi fontosabb felhasználási területeit és alkalmazásokat. A jövőbe tekintve pedig beszél majd a PoC és IoT szegmenseket érintő terveikről.

Az előadás anyaga az alábbi linken megtekinthető.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!
A jelentkezéseket a radiotavkozles.szo@hte.hu címre „ LTE450” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával 2021. április 9-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk, valamint a regisztrált jelentkezők e-mail címére a rendezvény előtt továbbítjuk a használt alkalmazás (Zoom) belépési adatait. Tájékoztatjuk, hogy a virtuális térben történő munka, a rendezvényen való részvétel a szervezőktől független informatikai biztonsági kockázattal jár! A rendezvényre történő jelentkezéssel a jelentkező személy egyben elfogadja a mellékelt adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Tóth Csaba sk.                                  Jamrik Péter sk.
 társelnök                                              társelnök