Vissza

IP rádió – a következő fokozat! - Rádiótávközlési szakosztály

2020.06.08. 15:00 - 2020.06.08. 17:00
Hely: online zoom

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztálya alábbi – személyes találkozás nélküli, online - szakmai rendezvényére: 

IP rádió – a következő fokozat!

  • Technológiai fejlődés – az analóg rádiózástól napjainkig
  • Mi az a PoC?
  • Megoldások, eszközök 

A jelenlegi, klasszikus rádiózás és csoportkommunikáció jelentős fejlődésen megy keresztül. Az egyre növekvő, új felhasználói adatátvitelhez kapcsolódó igények egyre nagyobb sávszélességet igényelnek és ez kihatással van kommunikációs fejlesztésekre is. Ami korábban nem volt lehetséges mára elérhető. Továbbá a felhasználók már nem szeretnének infrastruktúra kérdésekkel törődni, így létjogosultságot kapott a PoC – Push to talk over Cellular – megoldás színrelépése.  A bemutató során áttekintjük a kezdeteket és az aktuális, jelenlegi állapotot, illetve konkrét megoldást és eszközöket mutatunk be szemléltetve a PoC előnyeit. Ezt követően rámutatunk azokra lehetőségekre, melyek az új technológiával megnyíltak előttünk. 

Előadó:
Szeiman Szabolcs, Senior Sales Manager – Fercom Systems Kft.

Az előadás képanyaga ide kattintva érhető el.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A jelentkezéseket a hte@novofer.hu címre „ PoC” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával 2020. június 4-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk, valamint az e-mail címre a rendezvény előtt küldjük meg a Zoom alkalmazás belépési adatait. Tájékoztatjuk, hogy a virtuális térben történő munka, a rendezvényen való részvétel a szervezőktől független informatikai biztonsági kockázattal jár! A rendezvényre történő jelentkezéssel a jelentkező személy egyben elfogadja a mellékelt adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


  Tóth Csaba sk.                                  Jamrik Péter sk.
      társelnök                                              társelnök
 

Melléklet: HTE RTSZo Adatkezelési tájékoztató

Legközelebbi események

Kiberszabályozási minikonferencia 2024 2024.03.19. 12:30 - 2024.03.19. 16:20
EIVOK-46 2024.03.21. 16:50 - 2024.03.21. 19:00