Vissza

NMHH mérőlaboratóriumainak meglátog- Rádió., Vétel., Kábelt. szo, Médiaklub

2024.02.12. 15:00 - 2024.02.12. 17:00
Hely: Budapest XIII. Esztergomi út 9.

Tisztelettel meghívjuk a HTE Rádiótávközlési Szakosztály, továbbá a Vételtechnikai és Kábeltelevíziós Szakosztály  valamint a Médiaklub tagjait az alábbi közös szakmai rendezvényre: 

Az NMHH Esztergom utcai új mérőlaboratóriumainak, valamint felügyeleti központjának meglátogatása

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új hírközléstechnikai épületegyüttesében kialakított mérőlaborok a hírközlési eszközökben és szolgáltatásokban zavart okozó berendezések kiszűrését szolgálják, ezért az új létesítmény a tudományos és a mindennapi életben is kiemelt helyet foglal el. A csaknem 15 ezer négyzetméteres épületegyüttesben EMC-mérőlabor és a hozzá tartozó mérőkamrák, szerverközpont, konferenciatermek is helyet kaptak. A 150 munkaállomás, a mérőlaborok, az IT-gépterem és felügyeleti központjának segítségével emelni tudják a hatósági frekvenciagazdálkodási döntéseket támogató szakértői mérések színvonalát, az eszközök napi szintű használatával pedig jelentősen fejleszthető az NMHH piacfelügyeleti tevékenysége is.

Házigazda:
Dr. Pados László NMHH szakértő

A látogatás időpontja:
2024. február 12. 15:00

Helyszín:
Budapest XIII. Esztergomi út 9.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges! A résztvevők létszáma 10 főben korlátozott. 

 

A jelentkezéseket a radiotavkozles.szo@hte.hu címre „NMHH_központ látogatás” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával 2024. február 9.-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk. A rendezvényre történő jelentkezéssel a jelentkező személy egyben elfogadja a HTE adatkezelési tájékoztatójában (https://www.hte.hu/adatvedelem) foglaltakat.

Dr. Schmideg Iván VSZo elnök
Antal László VSZo titkár

Tóth Csaba RTSZo társelnök
Jamrik Péter RTSZo társelnök