Vissza

Az NMHH új mérőközpontjának meglátogatása- Vételtech. Kábel. Média. Rádió.

2023.11.16. 15:30 - 2023.11.16. 17:30
Hely: Budapest XIII. Esztergomi út 9.

Tisztelettel meghívjuk a HTE Vételtechnikai és a Kábeltelevíziós Szakosztály valamint a Médiaklub, továbbá a Rádiótávközlési Szakosztálya tagjait az alábbi közös szakmai rendezvényre: 

Az NMHH Esztergom utcai új mérőközpontjának meglátogatása

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új hírközléstechnikai épületegyüttesében kialakított mérőlaborok a hírközlési eszközökben és szolgáltatásokban zavart okozó berendezések kiszűrését szolgálják, ezért az új létesítmény a tudományos és a mindennapi életben is kiemelt helyet foglal el. A csaknem 15 ezer négyzetméteres épületegyüttesben EMC-mérőlabor és a hozzá tartozó mérőkamrák, szerverközpont, konferenciatermek is helyet kaptak. A 150 munkaállomás, a mérőlaborok, az IT-gépterem segítségével emelni tudják a hatósági frekvenciagazdálkodási döntéseket támogató szakértői mérések színvonalát, az eszközök napi szintű használatával pedig jelentősen fejleszthető az NMHH piacfelügyeleti tevékenysége is.

Házigazda:

Dr. Pados László NMHH szakértő

 

A látogatás időpontja:

2023. november 16. 15:30

 

Helyszín:

Budapest XIII. Esztergomi út 9.

 

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges! A résztvevők létszáma 15 főben korlátozott. Amennyiben a jelentkezők száma ezt meghaladja, úgy 2024. januárjában az NMHH újabb részvételi lehetőséget fog biztosítani.

 

A jelentkezéseket a radiotavkozles.szo@hte.hu címre „NMHH_látogatás” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával 2023. november 13-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk. A rendezvényre történő jelentkezéssel a jelentkező személy egyben elfogadja a mellékelt adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

 

Dr. Schmideg Iván sk.
elnök  
VSZo 
Antal László sk.
titkár
VSZo          
Tóth Csaba sk. 
társelnök 
RTSZo
Jamrik Péter sk.
társelnök
RTSZo