Vissza

Volt kábeltelevíziózás Magyarországon... - Vételtechnikai szakosztáy, Kábel

2018.05.23. 16:00
Hely: BME TMIT I.ép. B.szárny 210 terem, 1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 2.

A Vételtechnikai és a Kábeltelevíziós Szakosztály valamint a Médiaklub meghívja az érdeklődőket az alábbi igen érdekes és időszerűelőadásra

Volt kábeltelevíziózás Magyarországon...

Még vitatott, hogy hazánkban mikor indult el a kábeltelevíziózás, de az alkonya már közeledik. Abban egyetértés van, hogy a kezdetéhez a központi antenna rendszerek megjelenésére szükség volt. A HTV-nél 1959-től, a HTSZ-nél 1982-től indul el az a fejlesztési munka, amelyet az előadó számos neves szakember mellett dolgozva megismert. Most másokat is biztatva vállalkozik arra, hogy a saját szemszögéből a történteket megvilágítsa, mielőtt a hazai törekvések a feledés homályába merülnek.

Előadó: Solti Miklós

Házigazda: Szalay István

Az előadás a http://www.ustream.tv/channel/hte-compu-teszt címen élőben követhető lesz, itt régi előadásainkat is megnézhetik. Nézőink kérdezhetnek, hozzászólhatnak telefonon, továbbá regisztrált Ustream felhasználók az előadás alatt az üzenőfalon is hozzászólhatnak, kérdezhetnek.
Videón is bekapcsolódhatnak az előadás végén a szolgaltatasminoseg.hu Skype címen. Tanácsadás a felkészüléshez: hte@compu-consult.hu e-mail címen.

Az előadás hanganyaga itt, képanyaga ide kattintva érhető el.

Antal László
titkár