Vissza

HTE Akadémia pályázat a HTE MediaNet 2013 konferencián való kedvezményes részvételre (hallgatók részére)

Egyesületünk lehetőséget kíván teremteni diákoknak, hogy a HTE MediaNet 2013 konferencián kedvezményesen részt vehessenek, az ott szerzett tapasztalatokkal gazdagodjanak. A konferencia színhelye a Velence Resort & Spa****superior szálloda, időpontja október 3-4. (csütörtök-péntek).


 



HTE Akadémia pályázat a HTE MediaNet 2013 konferencián való kedvezményes részvételre (hallgatók részére)


Bizonyára te is tudod, hogy a szakképzett, széleskörű tapasztalattal rendelkező ifjúság kinevelése nem kizárólag az egyetem falai között zajlik. Hasonlóképpen nemcsak az egyetemen megtanult elméleti alapokra van elengedhetetlen szükséged, hanem gyakorlati tapasztalatokra és korunk szakmai újdonságainak ismeretére is. Nem mellékesek a körülmény ahol és akiktől mindezeket hallhatod. A hiteles előadók, az elismert, sikeres szakemberek olyan példaképeink lehetnek, akiktől tudsz és akarsz is tanulni, szakmailag fejlődni. Reményeink szerint rendezvényeink által nyújtott tapasztalatok hatékonyan segítenek majd az elhelyezkedésedben és a pályakezdéskor oly értékes szakmai kapcsolataid építésében.

A Hírközlés és Informatikai Tudományos Egyesület (http://www.hte.hu) tradicionálisan kiemelt feladatának tekinti a szakmailag széles látókörű, tudományos érdeklődéssel bíró fiatal szakemberek támogatását. A HTE Akadémia olyan lehetőségeket teremt az ambiciózus diákoknak, melyek irányultságukban, színvonalukban és elismertségükben is egyaránt a következő infokommunikációs nemzedék szakmai fejlődését támogatják.

Egyesületünk lehetőséget kíván teremteni diákoknak, hogy a HTE MediaNet 2013 konferencián kedvezményesen részt vehessenek, az ott szerzett tapasztalatokkal gazdagodjanak. A konferencia színhelye a Velence Resort & Spa****superior szálloda, időpontja október 3-4. (csütörtök-péntek). A konferencia honlapja: http://www.hte.hu/medianet2013

A HTE a pályázat keretében egy jelképes, bruttó 3000.-Ft-os hozzájárulás befizetése ellenében biztosítja a rendezvény egy kiválasztott napján való részvételt. (Összehasonlításképp a napi részvételi díj 55.000 Ft + ÁFA.) A jelentkezés feltétele az aktív felsőoktatási hallgatói státusz. Az utazásról magadnak kell gondoskodnod. A pályázat keretében egy A4-es oldalnyi motivációs levelet kell készítened, megjelölve hogy a konferencia melyik napján szeretnél részt venni, mely előadások témája érdekel elsősorban és azok hogyan kapcsolódnak tanulmányaidhoz vagy esetleges kutatási területeidhez és ezt az akademia@hte.hu e-mail címre „HTE Akadémia pályázat" címmel kell elküldened 2013. szeptember 27, péntek 24h-ig.

Technikai felelős kategória – idén 2+1 hallgatónak (két személynek csütörtökön és egynek pénteken) lehetősége nyílik a konferencián való ingyenes részvételre. A feladatuk annyi lenne csupán, hogy a szünetekben technikai segítséget nyújtsanak az előadóknak (projektor beállítása a nap elején, prezentációk felmásolása, stb.). Tőlük is motivációs levelet várunk a fenti címre és jelöljék meg, hogy ebben a kategóriában pályáznak. A motivációs levélen kívül - túljelentkezés esetén - itt a jelentkezés idejét is figyelembe vesszük. A kategória sikeres pályázóinak, akik nem fértek be a háromfős keretbe felkínáljuk az egyszerű egynapos részvétel lehetőségét.

Csakúgy, mint a HTE Akadémia (http://www.hte.hu/HTEakademia) által a korábbiakban támogatott egyéb rendezvényekről, hivatalos részvételi tanúsítványt állítunk ki, mellyel elismerjük és maradandóan igazoljuk a résztvevők, tanulmányaikat kiegészítő szakmai buzgalmát. Reményeink szerint ezen rendezvények által nyújtott tapasztalatok hatékonyan segítenek majd az elhelyezkedésedben és a pályakezdéskor oly értékes szakmai kapcsolataid építésében.

A pályázat eredményéről a HTE ipari és felsőoktatási tagjaiból álló Bíráló Bizottság dönt. Szeptember 29-én e-mail-ben minden pályázónak értesítést küldünk. További információ: HTE Titkárság (tel: 1 /353-1027)

 

Nagy Péter   Gyenes Péter Petkovics Ármin
HTE ügyvezető igazgató HTE Akadémia HTE Ifjúsági Bizottság

 

 

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

EIVOK-47 2024.05.02. 8:00 - 2024.05.02. 15:00
Process mining-Számítástechnikai Szakosztály 2024.05.02. 14:00 - 2024.05.02. 15:00
Vezetőségi ülés - Vétel., Kábelt. szo, Médiaklub 2024.05.08. 9:00 - 2024.05.08. 11:00
Cisco AI for Security-Számítástechnikai Szakosztály 2024.05.13. 17:15 - 2024.05.13. 19:15

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács