Vissza

EIVOK sikerek az "Év információvédelmi dolgozata 2022" pályázaton

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2007 óta hirdeti meg országos pályázatát egyetemi hallgatók körében az "Év információvédelmi dolgozata” témakörben. Az idei évben Dr. Bányász Péter, a HTE Információbiztonsági Szakosztály - EIVOK aktív tagjának konzulensi tevékenysége alatt két hallgató büszkélkedhet sikerrel.


A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület már 2007 óta hirdeti meg az egyetemi hallgatók színvonalas dolgozatait elismerő országos pályázatát az "Év információvédelmi dolgozata” témakörben. A pályázatra több kategóriában is lehetett nevezni, többek között „Év információvédelmi diplomadolgozata” és az „Év információvédelmi szakdolgozata” kategóriákban. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói az évek során már többször elnyerték a pályázathoz kapcsolódó díjakat.

Az idei évben Dr. Bányász Péter, a HTE Információbiztonsági Szakosztály - EIVOK aktív tagjának konzulensi tevékenysége alatt az "Év információvédelmi dolgozata - 2022" pályázat keretein belül két hallgató büszkélkedhet sikerrel:

  • Szakdolgozat kategória győztese Ari Krisztián: "A nyílt forrású információszerzés szerepe a kibertámadások tükrében", konzulense Dr. Bányász Péter
  • Diplomamunka kategóriában Különdíjat kapott Kiss Adrienn: "Létfontosságú rendszerelemek hálózatalapú vizsgálata", konzulense: Dr. Bányász Péter és Dr. Kiss Dávid

A 2022. szeptember 21-én megtartott díjátadón elhangzott, hogy az idei évben hat felsőoktatási intézményből érkeztek be a pályázatok, és igencsak erős volt a pályázók mezőnye. Ezúton gratulálunk a nyerteseknek és a konzulenseknek kitartó és eredményes munkájukért!

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

Naplózástól az Avatarokig - Adat és M.I. 2024.04.25. 15:00 - 2024.04.25. 17:00
EIVOK-47 2024.05.02. 8:00 - 2024.05.02. 15:00

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács