Vissza

The 12th International Conference on Applied Informatics

Felhívjuk szíves figyelmüket az Egerben március 2-4. között megrendezésre kerülő The 12th International Conference on Applied Informatics (ICAI 2023) nemzetközi informatikai konferenciára.


Az ICAI egy olyan szakmai konferenciasorozat, melyet hagyományosan az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem szervez meg háromévente a Debreceni Egyetemmel kooperációban, és ebben az évben többek között a HTE támogatásával valósul meg.


Az idei konferenciára 90-100 résztvevőt várunk, akik az informatika legaktuálisabb témáiban fognak előadni, úgy mint mesterséges intelligencia, komputergrafika, formális módszerek, szimuláció és modellezés, adattudomány, stb. 

Az ICAI 2023 Dr. Kovásznai Gergely (EKKE) és Dr. Varga Imre (DE) elnöklése mellett fog zajlani, olyan plenáris előadókkal, mint Dr. Baranyi Péter (ELKH), Dr. Szederkényi Gábor (PPKE, SZTAKI), Dr. Arban Uka (Epoka University) és Dr. Varga Pál (BME).


A konferencia weblapja: https://icai.uni-eszterhazy.hu/2023/

Amennyiben érdeklődőként részt szeretnének venni a konferencián, javasoljuk, hogy regisztráljanak a konferencia weblapján "Visitor" minőségben.
 

A regisztráció kibővített határideje: február 22.

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Kiemelkedő támogatóink

  


 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács