A Fórumról

 

A Fórum kiadványa (80 MB) a képre kattintva olvasható

 

 

 

A Fórum 2. felhívása a képre kattintva olvasható

 

A 22 éve áprilisban mindig megtartott Projektmenedzsment Fórum hagyományát tavaly a COVID19 járvány megtörte, a korlátozások miatt nem tudtuk megtartani a már elôkészített programunkat. Idén tekintettel a körülményekre, a még fennálló kockázatokra az online módon való megszervezés mellett döntöttünk.

A szokásos tematikai szélességet adó egész napos távkonferencia azonban a tapasztalatok szerint nem hatékony, nem tartható fenn a kellô figyelem hosszú ideig a készülékek mellett, ezért a Fórum két délután kerül lebonyolításra. Az interaktivitást ösztönzendô több kerekasztalban kerülnek a témák feldolgozásra elôadás helyett.

A 23. Fórum során két év alatt összegyûlt tapasztalatok kerülnek terítékre. Az elôzô évben meg nem tartott elôadások közül átvettük a tavaly központi témaként kitûzött projektmenedzsment szervezetben témát feldolgozókat, vagyis hogyan befolyásolja a projektmenedzsmentet a gazdasági-üzleti-szervezeti környezet, ahol a projekteket sikerre kell vinni. Nem kerülhettük meg a járvány okozta változások megbeszélését sem reagálva az elmúlt évben történtekre: az általánossá vált otthoni munka, a nem egy helyen dolgozó projektcsapatok összefogása, ellenôrzése, a szponzorral, más vezetôkkel való kapcsolat, beszámolás, eszkaláció kapcsán milyen új eszközök, módszerek kerültek elô, s mennyiben mennyiségi és mennyiben minôségi ez az újdonság.


Miért érdemes részt venni?

• A hagyományoknak megfelelôen az idén is bemutatkoznak az ÉV PROJEKTMENEDZSRE díjat nyert kollégák (2019 és 2020 gyôztesei), tapasztalataikkal rámutatva sikereikre

• Kiemelt elôadást tartó, elismert szakmai tekintélyû elôadók

• Kerekasztal beszélgetések lehetôséget adnak az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre
 

A rendezvény támogatói

 

Pro-COMpass
 

 

 

Együttműködő partnerek

FŐVÁLLALKOZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (FŐVOSZ)
HTE PROJEKTMENEDZSMENT SZAKOSZTÁLY (TIPIK)
KORMÁNYZATI INFORMATIKAI ÜGYNÖKSÉG (KIFÜ)
MAGYAR PROJEKTMENEDZSMENT SZÖVETSÉG (PMSZ)
NEUMANN JÁNOS SZÁMÍTÓGÉP-TUDOMÁNYI TÁRSASÁG (NJSZT)
PMI BUDAPEST MAGYAR TAGOZAT

 

Média partner

MFOR.HU