Vissza

Új jogi tag - T-Systems Magyarország

Új jogi tagja van a HTE-nek, a T-Systems Magyarország csatlakozott a családunkhoz.


A HTE jogi tagjai közé lépett a T-Systems Magyaroszág, mely hazánk legnagyobb, és egyetlen, a teljes infokommunikációs spektrumot lefedő szolgáltató vállalata, amely elsősorban közép- és nagyvállalatok, valamint közigazgatási szervek, szervezetek részére nyújt innovatív szolgáltatásokat.

Cégkompetenciái összehangolásával és rugalmas megoldásaival a T-Systems Magyarország szakértő partnerséget és biztonságos infokommunikációs hátországot kínál ügyfelei, partnerei és munkavállalói részére.

Több mint 5500 ügyfelének megelégedettségét nem csak a T-Systems Magyarország technológiai felkészültsége és széles körű kompetenciái biztosítják, hanem az ügyfelek számára egyszerűséget és komoly könnyebbséget jelentő, személyre szabott egycsatornás kapcsolattartási modellje is.

Hazánk, a régió, sőt Európa egyik meghatározó infokommunikációs vállalataként a T-Systems Magyarország hathatósan közreműködik a jövő iparágának, a magyar gazdaság egyik húzóágazatának alakításában, eközben pedig ápolja és továbbviszi a méltán világhírű magyar mérnöki hagyományokat. Hosszú távú iparági és magyarországi elkötelezettsége jegyében aktív innovációs ökoszisztémát működtet egyetemekkel, klaszterekkel és szakmai szervezetekkel, ugyanakkor a Deutsche Telekom csoport tagjaként, a T-Systems International együttműködő partnereként a nemzetközi innováció élvonalába tartozó megoldásokat honosít meg Magyarországon.

Hosszú út vezetett idáig: Magyarország egyetlen „360 fokos" ICT vállalata egy, a magyar piacon kivételes léptékű, tíz éves, tudatos akvizíciós folyamat eredményeként jött létre. A száz százalékban a Magyar Telekom tulajdonában lévő vállalat arra törekszik, hogy tovább fejlessze öt nagy múltú, a hazai piacon meghatározó iparági szereplőként már komoly hírnevet szerzett elődcégének minden értékét, felhalmozott tudását és tapasztalatát:

  • a T-Systems, Magyarország első számú adatparkjának eszköz- és tudásbázisát,
  • az IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. informatikai megoldásait,
  • az ISH Informatikai Kft. különleges kórházi és egészségügyi számítástechnikai tudását,
  • a KFKI Zrt. Magyarországon meghatározó rendszerintegrátori szerepét és infrastrukturális architektúráját, valamint
  • a céghez legutóbb, 2013. április 1-jén csatlakozott Daten-Kontor Kft. üzleti intelligenciához és egyedi alkalmazásokhoz kapcsolódó szaktudását.

Az elődcégek sikeres integrálásának eredményeképpen a T-Systems Magyarország tevékenysége kiterjed a telekommunikáció, az informatika, valamint az alkalmazás- és üzleti integráció valamennyi területére. Cégünk a legutóbbi piackutatások alapján széles körű kompetenciáival messze piacvezető szereplő a telekommunikációs piacon (66 százalék körüli részesedés), emellett pedig piacvezető az egyedi alkalmazásfejlesztés, a rendszerintegráció, a hosting és az infrastruktúra üzemeltetés terén.

forrás: t-systems.hu