Vissza

Sportesemények média-technológiai tapasztalatai

Hogyan készül egy kameraterv? Hogyan jut el a műsorjel a felhasználókig? Hogyan épült fel közel 1.600 m2 LED fal a Vizes VB versenyhelyszínein? És megannyi kérdés amikre választ kaphat a HTE MediaNet 2017 konferencián


Sportesemények média-technológiai tapasztalatai

Hogyan készül egy kameraterv? A produkció képi világának megalkotása. - Speciális kamerák szerepe, extra élmények nyújtása a televízió nézőknek. - Operatőrök és a modern technika kapcsolódása.

Hogyan jut el a műsorjel a felhasználókig? Műsorjel kontribúció megvalósítása. - Internet nélkül nincs élet? A világhálónak egy ilyen eseményen betöltött szerepe. - Tudjuk-e jól használni a technológia adta lehetőségeket? IT support és NOC/SOC szerepe a világbajnokságon. - Kábelek nélküli világ? A vezeték nélküli technológiák használatának buktatói.

Hogyan épült fel közel 1.600 m2 LED fal a Vizes VB versenyhelyszínein? Számtalan vízió, szempont, változatos, néha lehetetlen helyszínek mentén vált igazi kihívássá a LED falak kiépítése. - A TV közvetítés és a LED falak működtetésének összehangolása úgy is lehetséges, hogy a helyi 13 ezer néző és a 400 millió TV néző is jól szórakozzon? Mi történik a szünetben, amit a TV-ben nem látunk, de a helyszínen óriási élmény. - Nem csupán egy „kivetítő", a LED fal rendszerek az immár elengedhetetlen sport - show részei. Mi a háttere a tartalmak bejátszásának, hogyan követhető a verseny ritmusa, hangulata a LED fal tartalmak bejátszásával?

A HTE MediaNet 2017 konferencia első napján...

forrás: www.hte.hu/medianet2017