Vissza

NB IoT PÁLYÁZAT!

A Magyar Telekom és Kitchen Budapest felhívására bárki jelentkezhet, egyénileg vagy akár csapatban is. A szervezők olyan ötleteket vagy akár prototípusokat várnak, amelyek úttörő megoldások lehetnek, rendelkeznek piaci potenciállal, és hosszú távon is sikeresek lehetnek.


Jelentkezési határidő június 5., részletekért KATT! http://nbiot.kibu.hu/

A Magyar Telekom és a Kitchen Budapest pályázatot hirdet NB IoT témában és lehetőséget ad arra, hogy jelentkezz ötleteddel vagy prototípusoddal. Versenyezz az értékes díjakért, sőt, akár a megvalósításig is eljuthatsz a segítségünkkel.

A Telekom olyan úttörő megoldásokat keres az egész országban, amelyek piaci potenciállal rendelkeznek és hosszú távon is sikeresek lehetnek. A pályázatra konkrét, megvalósítható koncepciókat vagy prototípusokat várnak, melyek szenzorok kreatív felhasználásán alapulnak vagy működési hatékonyságban, fogyasztásban, illetve kompakt tervezésben versenyképesek. Most csak annyit kell tenned, hogy elküldöd a pályázatodat. Ötletelj, gyűjts magad köré társakat, és ne maradj le a lehetőségről!

Ötleteket és prototípusokat is egyaránt várnak és díjaznak. Az elbírálás külön szempontok szerint történik.

A legjobb megoldást szállítók számára bemutatkozási lehetőséget biztosítanak a Magyar Telekom, a Kitchen Budapest, valamint az NB IoT szakértői előtt, hogy kiválasszák azokat, amelyeket a későbbiekben megvalósítanak.

Az együttműködés során megnyílhatnak a kapuk az európai piac felé is a Telekom partnerprogramján keresztül.