Vissza

Mesterpróba 2014 - Tudományos konferencia

Tudományos konferencia végzős MSc és elsőéves PhD hallgatóknak - Távközlés és infokommunikáció témakörében, 2014. május 29.


Mesterpróba 2014

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara hallgatói konferenciát hirdet a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület tudományos bizottsága, az MTA Távközlési Tudományos Bizottsága és az IEEE Hungarian AP/ED/MTT/EMC/ComSoc chapter támogatásával.

A konferencia célja kettős. Egyrészt a legjobb végzős hallgatók számára fórumot biztosít, ahol a diplomamunkájuk készítése során elért kiemelkedő eredményeiket be tudják mutatni a szélesebb szakmai közönségnek. Másrészt támogatja a tudományos indíttatású hallgatók első konferencia részvételét.

A konferencia tutorial előadásai és a bírálat menete hozzásegíti a hallgatókat a tudományos konferenciák sok esetben formai, technikai - de ezzel együtt tartalmi, minőségi kérdéseket is meghatározó – elvárásainak megfelelő szintű teljesítéséhez. A konferenciára elsősorban az MSc képzésben 2014-ban a meghirdetett témakörökben diplomázó hallgatók és a tanulmányaikat a 2013/2014-es évben megkezdett doktorandusz hallgatók jelentkezését várjuk. A konferenciára egyszerzős, saját eredményeket bemutató magyar vagy angol nyelvű cikkeket lehet benyújtani (a konzulenst mint társszerzőt megjelölve).

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az esemény weboldalán, a regisztráció során a tervezett cikk rövid összefoglalóját is meg kell adni!

A konferencia időpontja: 2014. május 29.
A regisztráció határideje: 2014. március 24.
A cikk benyújtásának határideje: 2014. április 7.

A konferenciával kapcsolatos minden további információ megtalálható a konferencia weboldalán: www.mesterproba.hu