Vissza

Kovács Endre az Év Projektmenedzsere

Kovács Endre, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság projekt koordinációs főosztályvezetője, HTE tagunk vehette át az Év Projektmenedzsere Díjat az Országos Digitális Átallás Projektben nyújtott kiváló munkájáért


A Nemzetközi Projektmenedzsment Naphoz kapcsolódóan november 4-én immár tizennegyedik alkalommal adták át Budapesten a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett az „Év Projektmenedzsere Díjat".

Kovács Endre, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) projekt koordinációs főosztályvezetője a közszférából elsőként vehette át a díjat az Országos Digitális Átallás Projektben nyújtott kiváló munkájáért.

Az Országos Digitális Átállási Projekt sikere bizonyította, hogy ez a szervezeti forma képes egy ekkora nagyságrendű, komplex, sok szakértő és szervezet harmonikus együttműködését igénylő munka elvégzését biztosítani és ezzel a tapasztalattal is erősíteni a szervezet belső munkavégzési tevékenységét. A díj mutatja, hogy az NMHH kiemelten fontosnak tartja az infokommunikációs és média szakterület további fejlődéséhez a megfelelő képzettségű és tudású szakemberek bevonását a köz- és az üzleti szféra projektjeibe, valamint a projektmenedzserek magas szintű tudásának alkalmazását a gyakorlatban.

Fotó: Sebestyén GáborA Magyar Tudományos Akadémián a Nemzetgazdasági Minisztérium védnökségével megrendezett eseményen Lenner Áron Márk, a belgazdaságért felelős helyettes államtitkár beszédében üdvözölte a kezdeményezést, miszerint a szakma minden évben hivatalosan is elismeri egy-egy kiváló projektmenedzser képességeit és eredményeit. A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla díja a magyarországi projektmenedzsment élet egy-egy szakemberének elismerése, és rajtuk keresztül a figyelem ráirányítása is a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, a kiemelkedő projektek eredményeire.

Gratulálunk a díjhoz!

 

Projektmenedzsment Kiválóság Tábla
A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjai, alapítói a magyar projektmenedzsment élet iránt elkötelezett civil szervezetek, akik a díjjal is hozzá kívánnak járulni a magyarországi projektmenedzsment kultúra fejlődéséhez. A Tábla az alábbi projektmenedzsment szakmai szervezetek képviselőiből áll: Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ), PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI Budapest), Fővállalkozók Magyarországi Szövetsége (FŐVOSZ), HTE Projektmenedzsment Szakosztály (TIPIK), Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), Projekt Menedzsment Mesterség Kitűnőségéért Alapítvány (IPMACERT), Építéstudományi Egyesület (ÉTE).