Vissza

IEEE Hungay Section Student Paper Contest pályázat

Az IEEE Hungary Section minden évben pályázatot hirdet felsőoktatási intézmények hallgatói számára "Student Paper Contest" címmel.


A pályázaton a felhívásban megjelölt időszakban készült, az IEEE szakterületi spektrumába tartozó magyar vagy angol nyelvű szakmai cikkek és dolgozatok vehetnek részt, amelyeknek szerzői magyar felsőoktatási intézmények jogviszonnyal rendelkező hallgatói. Közös szerzőség esetén több hallgató is pályázhat ugyanazzal a művel, legfeljebb három főig. A pályázatnak nem feltétele az IEEE tagság.

A pályázat nem zárja ki a máshol publikált, akár már máshol díjazott műveket sem. A témavezetővel vagy más közismert, hallgatói jogviszonnyal nem rendelkező társszerzővel közös cikk csak akkor fogadható el, ha a pályázó hallgató(k) neve a szerzői listában előbb szerepel, mint a közismert társszerző neve.

Kategóriák:

  • tudományos folyóirat cikkek
  • tudományos konferencia cikkek
  • TDK dolgozatok
  • projektmunkák


A pályázatokat az IEEE HS elnöke által felkért bíráló bizottság rangsorolja, amely alapján az IEEE HS elnöke dönt az odaítélt díjakról. Az elismerés formája angol nyelvű oklevél, amelyet az IEEE HS elnöke és az Awards & Recognition Chair ír alá. A díj átadására az IEEE HS egyik kiemelt rendezvényén kerül sor. Az évente kiadható díjak száma nincs korlátozva.

Díjazás: I. helyezés: 30e Ft, II. helyezés 20e Ft, III. helyezés: 10e Ft

A pályázaton a 2017. évben megjelent vagy megjelenésre elfogadott művek vehetnek részt.
A pályázatokat PDF formátumban kell benyújtani a lamar.krisztian@kvk.uni-obuda.hu email címen.

Benyújtási határidő: 2017. december 15.
Elbírálás és értesítés: 2018. január 10.


Kovács Levente
elnök, IEEE HS

Lamár Krisztián
Awards & Recognition Chair, IEEE HS