Vissza

H-SPACE 2019 konferencia

A BME Egyesült Innovációs és Tudásközpontja és a Magyar Asztronautikai Társaság 2019. február 27-28. között rendezi meg a H-SPACE nemzetközi űrkutatási konferenciák sorozatának immár ötödik eseményét.


Ez egy nemzetközi űrkutatási konferencia, amely az űrkutatás és űrtevékenység tudományos, technológiai és oktatási kérdéseivel foglalkozik.

Részletes információk: http://space.bme.hu.


A rendezvény február 27-én (szerda) 14.00-kor kezdődik egy magyar nyelvű pódiumbeszélgetéssel,

A holdraszállástól a Marsra szállásig

címmel, amelyen Almár Ivánnal és Sik Andrással beszélget Both Előd. Ezt követően 15.00-kor indul a konferencia angol nyelven, a keynote előadást Józsa János, a BME rektora fogja tartani, majd poszterszekció és tudományos előadások. Másnap, február 28-án (csütörtök) reggeli kávéval kezdődik a konferencia 9.00-kor, ezt követik a különböző előadások tudományos, technológiai és oktatási témakörökben.


A konferencia előzetes programja felkerült a rendezvény weboldalára http://space.bme.hu
Figyelem, a rendezvény termei még nem véglegesek, a rendezvény előtt egy héttel érdemes megnézni a pontos helyszínt a konferencia weboldalán!


A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az online regisztráció február 20-ig érhető el a konferencia weboldalán. A rendezvényen - a terem korlátozott befogadóképessége miatt - maximum 200 fő vehet részt.