Vissza

Első magyar előadóként az Oracle OpenWorld-ön

A FORNAX cégcsoport munkafolyamat-, és munkaerő menedzsment megoldásokért felelős vezetője, Nagy Zoltán, első magyar előadóként felkérést kapott a 2013-as Oracle OpenWorld konferencián való megszólalásra.


Az Oracle OpenWorld a világ egyik legnagyobb üzleti informatikai konferenciája a vezető vállalatok, IT döntéshozók és vállalati informatikai szakértők részvételével, melyet minden év szeptemberében rendeznek meg San Franciscóban. A 2012-es eseménysorozat 50.000 érdeklődőt vonzott a város több mint 12 központi, külső és belső helyszínére. A tematikát tekintve a szakemberek olyan kérdéseket járnak körül, mint a vállalatirányítást támogató informatikai megoldások legújabb fejlesztései, a vállalatok működési hatékonyságának növelése, optimalizálása. A konferencia szervezője az Oracle, a világ legszélesebb informatikai termék-portfóliójával rendelkező, adatbázis területen piacvezető vállalata.

2013. szeptember 22. és 26. között magyar szakértő is megszólal az Oracle OpenWorld konferencián, amire eddig nem volt példa az esemény 1997-ben kezdődött történetében. A FORNAX vállalatcsoport képviseletében Nagy Zoltán, a szóban forgó területért felelős vezető több mint 1.000 pályázó közül kapott felkérést arra, hogy ossza meg tapasztalatait a szoftveres munkafolyamat- és munkaerő menedzsment, azaz az üzleti folyamatok valós hatékonyságnövelése területén.

Nagy Zoltán a magyar tulajdonú, közel 25 éves múltú FORNAX saját fejlesztésű termékét, a többszörös hazai és nemzetközi díjnyertes, a többek közt a Deutsche Telekom leányvállalatai által is használt EVENTUS-t fogja bemutatni, öregbítve a magyar IT szakértelem, és fejlesztések hírnevét. A felkérés azért is kiemelt jelentőségű, mert az Oracle a saját, ugyanezen területre kínált terméke mellett is érdemesnek tartja a FORNAX megoldásának bemutatását.

További információk:
http://www.oracle.com/openworld/index.html

Nagy Zoltán előadása a SESSIONS / CONTENT CATALOG menüpont alatt, a CON3329 kóddal kereshető.

www.fornax.hu

www.eventus.eu

Forrás: fornaxict.hu