Vissza

Czifra Julianna az Év Projektmenedzsere 2013-ban

2013. november 6-án, a Nemzetközi Projektmenedzsment Naphoz kapcsolódóan, Vályi-Nagy Vilmos infokommunikációért felelős államtitkár átadta az Év Projektmenedzsere Díjat. A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium védnöksége alatt álló elismerést idén Czifra Julianna, a Vodafone Magyarország programmenedzsere vehette át.


 

A Gerbeaud Házban megrendezett eseményen felszólalt a díj fővédnöke, Vályi-Nagy Vilmos, infokommunikációért felelős államtitkár (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium), Cserna József, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnöke és Szalay Imre PMI Budapest Magyar Tagozat és a Díjbizottság Elnöke. 
Vályi-Nagy Vilmos államtitkár az ünnepségen tartott beszédében üdvözölte a kezdeményezést, miszerint a szakma minden évben hivatalosan is elismeri egy-egy kiváló projektmenedzser képességeit és eredményeit. Hangsúlyozta, Magyarország további fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő képzettségű és tudású projektmenedzser szakemberek bevonása az állami és az üzleti szféra projektjeibe, magas szintű tudásuk integrálása a gyakorlatba. Éppen ezért egy olyan szabályozási környezet kiépítése a cél, mely előmozdítja a magas színvonal megtartását, kötelezővé téve egy olyan rendszert, mely ezt biztosítja.
 
A díjat a projektmenedzsment szakma hazai szervezetei közösen hirdették meg, értékelték és tettek javaslatot az Év Projektmenedzserének személyére. A szervezetek meghatalmazott képviselőiből e díj szervezésére létrejött Projektmenedzsment Kiválóság Tábla célja a magyarországi projektmenedzsment élet egy-egy szakemberének elismerése, és rajtuk keresztül a figyelem ráirányítása a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, a kiemelkedő projektek eredményeire.