Vissza

CSNDSP18 konferencia Budapesten

2018 júliusában Budapest ad otthont a 11th International Symposium on Communication Systems, Networks, and Digital Signal Processing konferenciának.


A rendezvény a világ minden tájáról érkező mérnökök, tudósok és fiatal kutatók fóruma, ahol a telekommunikációs rendszerek, hálózatok és a digitális jelfeldolgozás terén elért legújabb eredményekről és irányokról cserélnek információt. Az előadások lefedik az optikai és vezetéknélküli tématerületek teljes spektrumát, többek között olyan jövőbemutató technológiákat, mint az IoT, szoftver rádió, űrkommunikáció, intelligens közlekedési rendszerek, látható fénnyel történő kommunikáció, kvantum kommunikáció, illetve a kapcsolódó jelfeldolgozási kihívások.

A plenáris előadók között ismert és elismert szaktekintélyek szerepelnek: Prof Jose Capmany (Spanyolország, Valencia), Prof. Lajos Hanzó (University of Southampton, UK), Prof. George K. Karagiannidis (Thessaloniki, Görögország), Prof. Thomas Zwick (Karlsruhe, Németország).

A konferenciához kapcsolódóan megrendezésre kerül a hazai tradicionális mikrohullámú összeköttetések kollokvium (14. Microcoll) is. Az elfogadott cikkek bekerülnek az IEEExplore adatbázisába, illetve a HTE a konferencián elhangzó legjobb cikkekből Infocommunication Journal különszámot jelentet meg.
További információk a konferencia weboldalán: csndsp2018.com