Vissza

Az ITU által meghirdetett Fiatal Innovátorok Versenyének angol nyelvű felhívása

Az ITU, az ENSZ-nek az információs és kommunikációs technológia területén tevékenykedő szakosított intézménye. Az ITU arra törekszi, hogy világszerte ösztönözze a helyi közösségekben azokat a legígéretesebb start-up ötleteket, valamint vállalkozásokat , amelyeknek középpontjában a technológia áll. Erre lehetőség nyílhat többek között az erőforrásokhoz hozzáférést biztosító start-upok támogatásával, az oktatáson, az inkubáción, a start-up tőke befektetésén keresztül, továbbá a start-upok egymással, valamint a potenciális munkavállalókkal, a mentorokkal és a szakértőkkel történő összekötése által.


Többek között a fentiekre nyújt alkalmat a Fiatal Innovátorok Versenye, melynek keretében az ITU olyan 30 éves kor alatti vállalkozók jelentkezését várja, akik kimagasló teljesítményt nyújtanak, vagy egyedi megoldást alkalmaznak az infokommunikációs területen tevékenykedő vállalkozásuk által.

A nyeremény a kezdőfinanszírozás mellett, a mentori programban, a hálózatépítésben való részvétel, valamint a magas szintű megjelenés lehetőségei. A kiválasztott fiatal innovátorok megjelenési lehetőséget és részvételt nyerhetnek az ITU Telecom World 2015 rendezvényére.

Jelentkezni a következő linken keresztül lehet: https://ideas.itu.int

A jelentkezés határideje: 2015. május 7 (csütörtök).