Vissza

Az év projektmenedzsere díj - pályázat

A PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI) - a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya és a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) támogatásával idén ismét meghirdeti az év projektmenedzsment szakdolgozata, diplomamunkája pályázatot .


Túl vagy a diplomamunka projekteden? Meg szeretnéd mutatni magad a leggyorsabban fejlődő szakma köreiben? Csatlakoznál a világ legnagyobb projektmenedzsment szakmai közösségéhez?

Akkor vegyél részt

Az év projektmenedzsment szakdolgozata, diplomamunkája

pályázaton!

Idén ismét meghirdeti az év projektmenedzsment szakdolgozata, diplomamunkája pályázatot a PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI),  a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya és a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) támogatásával. Pályázhatnak mindazok, akik bármely felsőoktatási intézményben a 2016. vagy 2017. év során benyújtották és sikeresen megvédték magyar vagy angol nyelvű, projektmenedzsment témájú dolgozatukat, ahol projektmenedzsment módszereket és eszközöket alkalmaztak, illetve projektmenedzsment módszertan elméleti és gyakorlati tartalmakat, eredményeket mutattak be.

Benyújtási határidő:   2017. szeptember 30.

Részletes kiírás:
/documents/10180/3324734/Az_ev_projektmenedzsere_2017_palyazati_kiiras.pdf