Vissza

Az év projektmenedzsere díj - pályázat

A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla idén is meghirdeti az Év Projektmenedzsere Díjat a magyarországi projektmenedzsment szakma egy kiemelkedő szakemberének elismerésére.


A PM Tábla célja: a hazai projektmenedzsment szakembereinek elismerése és rajtuk keresztül a figyelem ráirányítása projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, valamint a kiemelkedő projektek eredményeire.

A PM Tábla létrejöttével, működésével kapcsolatos információkat a www.evprojektmenedzsere.hu oldalon „Az Év PM Díj rendszere" című alapító dokumentuma tartalmazza. 

A pályázatokat 2016. szeptember 26. éjfélig kell elektronikusan megküldeni Balogh Istvánnak (az IVSZ képviselőjének) az idei soros elnöknek a következő e-mail címre: balist51@gmail.com.

 

Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjai:

Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ);
PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI Budapest);
Fővállalkozók Magyarországi Szövetsége (FŐVOSZ);
HTE Projektmenedzsment Szakosztály (TIPIK);
Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ);
Projekt Menedzsment Mesterség Kitűnőségéért Alapítvány (IPMACERT);
Építéstudományi Egyesület (ÉTE);

 

A Nemzetközi Projektmenedzsment Nap

2005 óta minden év november első csütörtökje a Nemzetközi Projektmenedzsment Napja (www.internationalpmday.org). A nemzetközi projektmenedzsment nap rendezésének célja: a projektmenedzseri szakma elismertségének, ismertségének növelése, ami helyi események, előadások, díjátadások, bejelentések szervezésével, a PM szervezetek, szövetségek összefogásával valósul meg.

Magyarországon idén is megünnepeljük a Nemzetközi Projektmenedzsment napot és ehhez kapcsolódóan adja át a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla az Év Projektmenedzsere Díjat a 2016. évi nyertesnek.

Az idei díjátadó fővédnöke: Varga Mihály miniszter úr, Nemzetgazdasági Minisztérium.