Vissza

A Műegyetem a horizonton Partnerség európai dimenzióban 2014

Nagy tisztelettel hívja és várja a BME "A Műegyetem a horizonton, partnerség európai dimenzióban 2014" című rendezvényére, amelyet 2014. június 26-án, csütörtökön, 10.00 órai kezdettel a BME Q épületében tartanak. (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2. Q épület Simonyi terem)


 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) 2013 júniusában a „Számoljon velünk!" mottó jegyében arra biztatta régi és új partnereit, hogy céljaik megvalósítása során minden eddiginél bátrabban támaszkodjanak a Műegyetem K+F+I szakértelemére és kapacitására. 2014-ben ennek európai vonatkozásait helyezzük rendezvényünk középpontjába. Követve a Horizon 2020 stratégiai célkitűzéseit, annak bemutatására törekszünk, hogy a kiválóság a tudományban, az ipari vezető szerep és a társadalmi kihívásoknak való megfelelés hogyan érhető tetten a Műegyetem átfogó szakmai programjaiban, és mindez hogyan kínál, ill. eredményez partnerséget európai dimenzióban.

A rendezvény határozott célja, hogy a Műegyetem az európai programokban eddig elért eredmények, az azok révén elnyert konzorciumi tagságok bemutatásával meggyőzze európai dimenzióban gondolkodó partnereit: komoly üzleti és szakmai előnyök záloga a partnerség a Műegyetemmel.

Ezen a rendezvényen mutatkozik be az egyetem új kiemelt kutatási területe is, melynek címe: Katasztrófa-megelőzés: korszerű mérnöki módszerek.

Prezentáció
Honlap
Regisztráció

Péceli Gábor
rektor