Vissza

A Liszt Ferenc repülőtér új irányító tornyának és emlékparkjának megtekintése

A HTE Szenior Szakosztálya 2015. év szeptember 7. (hétfő) 14.00 órai kezdéssel látogatást szervez a Liszt Ferenc repülőtér irányító tornyának és emlékparkjának megtekintésére, de mint "szakmai érdeklődőknek" - amennyiben jut rá a látogatási időből - megmutatják a vakleszállító rendszert és annak berendezéseit is. A látogatáson (meghatározott helyeken) a fényképezés és filmezés is engedélyezett.


FIGYELEM ! A látogatásra jelentkezés csak a beléptetéshez szükséges előre megadott személyi adatokkal együtt lehetséges, melyek a következők  (név, lakcím, anyja neve, születési helye és ideje, személyi igazolvány száma), valamint felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a látogatóknak belépő díjat kell fizetni, ami személyenként 2.700 Ft.-ot jelent.

Ennek kifizetését azonban a sikeres pályázati úton nyert pénzzel - 20 fő elsősorban szenior HTE tag részére - a Szenior Szakosztály ill. az Egyesület magára vállalja.

Természetesen az említett 20 fős kontingensen felüli és HTE tagsággal rendelkező jelentkezőnek, valamint minden megjelent hozzátartozónak a már előbb jelzett összegű belépő díjat külön meg kell fizetnie.

Kérem az érdeklődő HTE tagokat, hogy jelentkezésüket 2015. július 24-ig küldjék el a szükséges személyi adataikkal együtt a következő e-mail címre:lorinczbela@t-online.hu

MEGJEGYZÉS! A jelentkezések lezárása után a beérkezések időrendi sorrendjét vesszük figyelembe, azonban a 20 fős támogatott belépődíj miatt a Szenior szakosztály tagjainak elsőbbsége van.

Lőrincz Béla
Szenior Szakosztály elnök