Vissza

A HTE Díjbizottsága vezetőjének felhívása kitüntetési javaslatok megtételére

Egyesületi díjakra való felterjesztések valamint a 2016. évi Gábor-Dénes díjra való előkészületek meghirdetése.


Puskás Tivadar díj, Puskás Tivadar díj nemzetközi tagozat, Pollák-Virág díj, Egyesületi arany és ezüst jelvény

Kérem az Egyesület tagjait, hogy a kiemelkedő munkát végző, 2016. évi egyesületi kitüntetésekre (Puskás Tivadar díj, Pollák-Virág díj, Egyesületi arany és ezüst jelvény) javasolt egyesületi tagok névsorát és a javaslatok indoklását 2016. február 19-ig a HTE Titkárságra (1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12. info@hte.hu, fax: 353-0451) szíveskedjenek beküldeni.

Az Alapszabály értelmében javaslattételre jogosult minden egyéni rendes tag, valamint a kollektív (jogi vagy közösségi) tagok.

Egyesületi díjat, jelvényt, elismerést kaphat minden egyéni (rendes vagy tiszteletbeli), kollektív (jogi vagy közösségi), valamint pártoló tag, továbbá az Alapszabály 1. Függelékben a kitüntetésben részesíthetők közt említett személyek.

A javaslattételben kérem figyelembe venni az Alapszabály 1. Függelékében a javasolt erkölcsi elismerésre vonatkozóan rögzített elvárásokat, és indokolni azok teljesítését.

A Díjbizottság csak az írásban érkezett és indoklással ellátott javaslatokat tudja figyelembe venni.


Javaslat Gábor Dénes-díjra

Kérem a tisztelt Tagság támogatását az Egyesület 2016. évi Gábor Dénes-díjra jelöléseinek az előkészítéséhez. Ennek érdekében kérem az előzetes javasatok eljuttatását a HTE Titkárságára. Az előzetes javaslatok bekérése a jelöléssel járó feladatok előkészítési feltételeinek a javítását szolgálja. A Gábor Dénes-díjra jelölés 2016. évi felhívását – annak a megjelenését követően - az Egyesület honlapján közzétesszük.