Vissza

A HTE Díjbizottsága vezetőjének felhívása kitüntetési javaslatok megtételére

Egyesületi díjakra való felterjesztések valamint a 2019. évi Gábor Dénes-díjra való előkészületek meghirdetése. Határidő: február 20.


Puskás Tivadar díj, Puskás Tivadar díj nemzetközi tagozat, Pollák-Virág díj, Egyesületi arany és ezüst jelvény

Kérem az Egyesület tagjait, hogy a kiemelkedő munkát végző, 2019. évi egyesületi kitüntetésekre (Puskás Tivadar díj, Pollák-Virág díj, Egyesületi arany és ezüst jelvény) javasolt egyesületi tagok névsorát és a javaslatok indoklását 2019. február 20-ig a HTE Titkárságra (1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12. info@hte.hu) szíveskedjenek beküldeni.

Az Alapszabály értelmében javaslattételre jogosult minden egyéni rendes tag, valamint a kollektív (jogi vagy közösségi) tagok.

Egyesületi díjat, jelvényt, elismerést kaphat minden egyéni (rendes vagy tiszteletbeli), kollektív (jogi vagy közösségi), valamint pártoló tag, továbbá az Alapszabály 1. Függelékben a kitüntetésben részesíthetők közt említett személyek.

A javaslattételben kérem figyelembe venni az Alapszabály 1. Függelékében a javasolt erkölcsi elismerésre vonatkozóan rögzített elvárásokat, és indokolni azok teljesítését.

A Díjbizottság csak az írásban érkezett és indoklással ellátott javaslatokat tudja figyelembe venni.

Az odaítélt díjak átadására a HTE 2019. évi Közgyűlésén kerül sor.

 

Javaslat Gábor Dénes-díjra

Kérem a tisztelt Tagság támogatását az Egyesület 2019. évi Gábor Dénes-díjra jelöléseinek az előkészítéséhez. Ennek érdekében kérem az előzetes javasatok eljuttatását a HTE Titkárságára. Az előzetes javaslatok korai bekérése a jelöléssel járó feladatok előkészítési feltételeinek a gondos kimunkálását szolgálja. A Gábor Dénes-díjra jelölés 2019. évi felhívását – annak a megjelenését követően - az Egyesület honlapján közzétesszük. A Gábor Dénes-díj átadására 2019 decemberében kerül sor.