Vissza

A BME-Pannon NetSkills Challenge országos hálózati informatikai verseny eredményhirdetése

A BME-Pannon NetSkills Challenge országos hálózati informatikai verseny döntőjének idén a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara adott otthont 2016. november 25-én. Az előző évhez hasonlóan a verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott volt minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára az előzetes regisztráció után.


Az online webes előszelekciót követően a 8 legjobb hallgató a második, eszközös fordulóban mérhette össze tudását, amelyre a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar Cisco laborjában került sor. Idén a hallgatók a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről, a Pécsi Tudományegyetemről, az Óbudai Egyetemről és a Pannon Egyetemről képviseltették magukat.

A feladat a "Charlie és a csokigyár" című filmből töltekezett, és a megrongálódott rendszer helyreállítása, valamint a termelés újraindítása volt a versenyzők célja.

A verseny első 3 helyezettje között a támogatók által felajánlott értékes tárgynyeremények kerültek kiosztásra!
A verseny végeredménye:

Első helyezett: 
Fábián Attila (BME)

Második helyezett: 
Okos Dániel (BME)

Harmadik helyezett: 
Zeleszkó Gábor (PTE)


Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

A rendezvény támogatói: Cisco Networking Academy, Delta Services Kft., NETVisor Zrt., Macrotel Kft., PONTIS Alapítvány, HTTP Alapítvány, Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület