Vissza

"Kommunikáció 2019" Nemzetközi tudományos-szakmai konferencia

"Kommunikáció 2019" Nemzetközi tudományos-szakmai konferencia a Stefánia Palota-Honvéd Kulturális Központban 2019. november 14-én csütörtökön 09:00 órai kezdettel, jubileumi, 20. alkalommal


A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Híradó Tanszéke együttműködésben a Magyar Honvédség Parancsnoksága Infokommunikációs és Információvédelmi Csoportfőnökségével, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesülettel, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Biztonságpolitikai Szakkollégiumával, 2019. november 14-én csütörtökön 09:00 órai kezdettel, jubileumi, 20. alkalommal rendezi meg a "Kommunikáció 2019" Nemzetközi tudományos-szakmai konferenciát a Stefánia Palota-Honvéd Kulturális Központban.
 
Rendezvényünk szerves részét képezi a Magyar Tudományos Akadémia által fémjelzett, több évtizedes múltra visszatekintő Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozatnak, melyről az akadémia már 1997 óta megemlékezik, és 2003 óta hivatalosan is megünnepeljük minden év november 03-án. Ezzel emléket állítva, és tisztelegve azon momentumnak, amikor is Széchenyi István birtokai egy évi jövedelmét felajánlva hozzájárult a Magyar Tudós Társaság megalapításához, mely a későbbiekben lehetővé tette a Magyar Tudományos Akadémia megalapítását.


JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐK:

Előadóknak: 2019. október 25.

Előadások megküldése 2019. november 08.

Résztvevőknek: 2019. október 31.

 

A konferencia nyelve: magyar (angol)

Részvételi díjak:
A konferencián való részvétel díjtalan, de ELŐZETES ONLINE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

A felhívás részletesebb információi:
http://www.comconf.hu/doc/Felhivas_2019_HUN.pdf