Vissza

NISZ SZOLGÁLTATÁSIRÁNYÍTÁSI KÖZPONT - Egy központ... - Rádiótávköz. szo.

2023.06.15. 15:30 - 2023.06.15. 17:30
Hely: NISZ Zrt. (Budapest, XIV. Róna utca 54-56.)

A látogatóközpont befogadókapacitása korlátozott, ezért sajnos több jelentkezőt nem tudunk fogadni. Megértésüket köszönjük! 

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztálya alábbi szakmai rendezvényére:

NISZ SZOLGÁLTATÁSIRÁNYÍTÁSI KÖZPONT - Egy központ mind fölött

Megújult a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Szolgáltatásirányítási Központja (a SZIK). Az új létesítményben a szakemberek gyorsan és biztonságosan tudják felügyelni a cég által nyújtott infokommunikációs szolgáltatásokat.  Nem mindenki tudja, de a NISZ Zrt. Magyarország egyik legnagyobb ICT-szolgáltatója. A vállalat központi szerepet tölt be a hazai elektronikus ügyintézési szolgáltatások fejlesztésében és több mint 300 állami intézmény, illetve vállalat számára nyújt infokommunikációs szolgáltatásokat. Az új Szolgáltatásirányítási Központ létrehozását főként a NISZ Zrt. szolgáltatás-portfóliójának bővülése és a technológiai fejlődés indokolta. A korábbi felügyeleti központ már nehezen tudta kiszolgálni a növekvő számú infokommunikációs rendszer felügyeletét és az egyre sokrétűbb ügyféligényeket.

PROGRAM :

Dr. Kovács Zoltán, a NISZ Zrt. vezérigazgató
köszöntő, a rendezvény megnyitása

Szabó Tibor, a NISZ Zrt. Műszaki szolgáltatásirányítási központ igazgató
a SZIK bemutatása

Előadás időpontja:
2023. június 15. (csütörtök) 15:30 óra

A rendezvény helyszíne:
NISZ Zrt.  (Budapest, XIV. Róna utca 54-56.)  

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A jelentkezéseket a radiotavkozles.szo@hte.hu címre „SZIK” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával 2023. június 07.-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk.

Felhívjuk Tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy a központ befogadó képessége miatt, a rendezvényen való részvétel feltétele az előzetes regisztráció és ez követő visszaigazolás.  

Tóth Csaba sk.                                  Jamrik Péter sk.
   társelnök                                              társelnök