Vissza

42. PM MŰHELY - Projektmenedzsment szakosztály

2019.09.19. 16:00 - 2019.09.19. 18:00
Hely: BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék, Infopark, I. ép. B. szárny, I.em 110-es tanácsterem, 1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2.


A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat a  42. Projektmenedzsment Műhelybe, melynek témája:

A bizalom építés és szerepe a projektmenedzsment sikerében

A Műhely workshopja az alkotó együttműködéshez nélkülözhetetlen bizalom elemzését, kialakításának-visszaállításának lehetőségeit, megoldási módjait kívánja  áttekinteni. A bizalom igénye a jövő bizonytalanságából eredő függőségből jön, a másik fél jövőbeli akciójával szembeni elvárás/hit/, míg az bizonytalanság érzését valamilyen múltbeli esemény váltja ki. A Műhely célja a sikerességet hozó bizalmi szint létrehozási lehetőségeinek vizsgálata, hogy a Műhely beszélgetés hozzájáruljon az együttműködés magas szintjének létrejöttéhez. A témát a Műhely résztvevői  választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Prónay Gábort kérték fel. A bevezető előadás az alábbi oldalon olvasható:
https://www.slideshare.net/Pronay46/pronay-a-bizalom-epites-es-a-pm-42-pm-muhely-2019-szept-19

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések
1.    Befolyásolta-e életét, céljainak elérést a bizalom vagy bizalmatlanság és hogyan?
2.    Mi alapján adja meg valakinek a bizalmat?
3.    Mik lehetnek a bizalom meglétének előnyei?
4.    Mik lehetnek a bizalmatlanság hátrányai?
5.    Mik lehetnek a bizalom akadályai?

Prónay Gábor által összeállított, előkészítő blog olvasható a https://mfor.hu/cikkek/projektmenedzsment.html oldalon. A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@gmail.com címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)

Budapest, 2019. május 3.
                    
Prónay Gábor