Vissza

Titánok harca – a TV vagy mobil internet kerekedik felül a digitális átállás után? - Média Klub

2014.04.24. 18:00
Hely: BME I épület, IB017, 1117, Bp. Magyar tudósok krt. 2.

Tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait a HTE MÉDIA KLUB, Kábeltelevíziós, Vételtechnikai Szakosztály és a  HTE Távközlési Szakosztály TÁVKÖZLÉSI KLUB következő összejövetelére!

A klubnap témája:

Titánok harca – a TV vagy mobil internet kerekedik felül a digitális átállás után?

A klubnap házigazdája: Tormási György

Vitaindító előadók:

Pados László (főosztályvezető-helyettes, Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság)
Marchhart Pál (vállalati kapcsolatok vezérigazgató-helyettes, Vodafone Magyarország)
Kárpáti Rudolf (műsorterjesztés és média igazgató, Antenna Hungária Zrt)

Befejeződött az analóg - digitális átállás a hazai földfelszíni televíziózásban. Az átállás eredményeként jelentős frekvencia használati lehetőség szabadult fel. Mivel a frekvencia spektrum korlátos erőforrás, fontos kérdés, hogy mire használjuk a szabaddá vált kapacitást. A műsorterjesztésé (televízió) vagy a mobil felhasználásé a jövő?

Pados László, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság képviseletében ismerteti a kialakult frekvencia helyzetet, Marchhart Pál, a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese a mobil szolgáltatói stratégiáról ad képet, míg Kárpáti Rudolf, az Antenna Hungária Zrt műsor és média igazgatója a tv műsorterjesztés terveit, jövőképét mutatja be.

A vitaindító előadást kötetlen vita, klubszerű beszélgetés követi. A rendezvény díjtalan, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Dr. Simon Vilmos

Elnök, HTE Távközlési Szakosztály

U.i.:
- Ha érdeklődik valamilyen téma iránt, melyről hasznosnak érezné, hogy Távközlési Klub keretein belül vitassuk meg, kérem, küldje el javaslatát a mailto: svilmos@hit.bme.hu címre, vagy beszéljünk róla személyesen a klubnap alkalmával!