Tagság

Az Egyesület tagsága önkéntesség alapján, az Alapszabályban meghatározott célok érdekében közösen tevékenykedő magánszemélyekből – állampolgárságra való tekintet nélkül – (egyéni tagok), valamint hazai és külföldi szervezetekből (kollektív tagok) tevődik össze. Részletes szabályozás a HTE Alapszabályában található meg.

Belépés

Ha be kíván lépni a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesületbe, kérjük töltse ki a lenti belépési nyilatkozatot és aláírva (vagy elektronikus aláírással ellátva) - jogi személyek belépése esetén cégszerűen aláírva - juttassa el a HTE Titkárságra (papíron vagy e-mailben).

Cím: Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület, 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12., 502. szoba
Telefon: (1) 353-1027 E-mail: info@hte.hu

Magánszemélyek belépési nyilatkozata

letölthető az alábbi formátumokban: Microsoft Word DOC illetve Adobe Acrobat PDF

Jogi személyek (kollektív tagok)
belépési nyilatkozata

letölthető az alábbi formátumokban: Microsoft Word docx illetve Adobe Acrobat pdf
 

Magánszemélyek tagdíjfizetése

A tagdíjakat az Alapszabályunk értelmében minden év március 31-ig kell rendezni.

A HTE tagsági díj 4.000 Ft, ajánlott tagdíj mértéke 7.500 Ft. Kedvezményes tagdíj diákoknak, nyugellátásban részesülőknek 500 Ft.

Az a HTE tag, aki a tagnyilvántartásban rögzítette a pontos születési időpontját, és az elmúlt évben betöltötte 65. életévét, a HTE 2008. évi Közgyűlés 5/2008 sz. határozata értelmében mentesül a tagdíjfizetési kötelezettség alól.

  • Ha legalább 7.500 Ft-ot fizet HTE tagdíjként tagdíjként (vagy nyugdíjasok, diákok esetén legalább 4.000 Ft-ot), akkor a tagságon felül biztosítjuk  az Infocommunications Journal on-line hozzáférését.
  • Ha legalább 13.000 Ft-ot fizet HTE tagdíjként (vagy nyugdíjasok, diákok esetén legalább 9.500 Ft-ot), akkor a tagságon felül biztosítjuk az Infocommunications Journal 4 db számát nyomtatott, papíros formában.
    https://www.infocommunications.hu

A tagdíjbefizetés három módon lehetséges: bankkártyával a tagnyilvántartásba való belépés után (ez a preferált), átutalással vagy csekken.

Amennyiben bankkártyával szeretné a tagdíjbefizetését rendezni, ezt a tagnyilvántartáson keresztül intézheti. Kérjük, lépjen be a tagnyilvántartásba az alábbi linken a törzsszáma és jelszava megadásával: https://members.hte.hu/login
A jobb felső sarokban az „emberke” ikon melletti lefelé mutató nyílra kattintva a legördülő menüből válassza a Pénzügyi adataim lehetőséget! Kattintson az Online fizetés ablakra, majd a befizetendő összeg megadása után a Fizetés gombra kattintva végezze el a befizetést!
A tagdíjbefizetés részletes leírása megtalálható a Tagnyilvántartás Felhasználói Kézikönyv 9. oldalán, "Tagdíj befizetés".

A befizetést lehet átutalással (MBH Bank Nyrt. 10300002-10639686-49020013) rendezni, ekkor ne felejtse a megjegyzés mezőbe írni, hogy "HTE tagdíj", valamint HTE törzsszámát!

Ha csekken kívánja befizetni, akkor jelezze számunkra, és postai úton küldünk csekket!

Titkárság
e-mail: info@hte.hu

Bankkártyás fizetés tudnivalók

Szolgáltatás igénybevétele
A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (a továbbiakban: HTE) honlapján HTE tagok részére lehetőség van a tagdíj online bankkártyás befizetésére a tagnyilvántartáson belül (https://members.hte.hu). A kártyaelfogadás lehetőségét a SIX Payment Services biztosítja a Saferpay fizetőoldalán.

Bankkártyás fizetés feltételei, folyamata
Befizetés esetén Önnek lehetősége van az adott szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítésére. A fizetés bármely bank által kibocsátott dombornyomott bankkártyával a szükséges kártyaadatok megadásával történhet.
A tagnyilvántartásba való belépés után a jobb felső sarokban az „emberke” ikon melletti lefelé mutató nyílra kattintva a legördülő menüből a Pénzügyi adataim lehetőséget választva eljut az Online fizetés ablakhoz. Erre kattintva a befizetendő összeg megadása után a Fizetés lehetőséget választva az online fizetést bonyolító Saferpay felületére kerül. Bankkártya adatai így magas védelmi szintű authentikációs titkosítási módszereket használó csatornákon keresztül jutnak el a bankhoz, illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A vásárlás és fizetés folyamatának különválasztásából adódóan a HTE a bankkártya adatokról nem szerez információt, csak a fizetés tényéről értesül.
A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően (ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti), a bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével.

Megrendelés lemondásának módja és feltételei
A bankkártyás fizetést – a fizetés gyorsasága miatt – nem lehet lemondani, a fizetés gyakorlatilag azonnal lezajlik a Fizetés gombra való kattintással. Ha azonban nem a kért szolgáltatást kapta meg, kérjük, panaszát a regisztrációs adataival együtt küldje meg az info@hte.hu e-mail címre!

Reklamáció módja és feltételei
Az online fizetési tranzakciót bonyolító banki rendszer gyakorlatilag lehetetlenné teszi a túlfizetést, illetve a többszöri fizetést. Ha esetlegesen mégis bejelentéssel kíván élni, ezt az info@hte.hu címen teheti meg. Amennyiben a kártyabirtokos reklamációja jogos, a kártyabirtokos által vitatott összeget a bankkal előzetesen egyeztetett és jóváhagyott módon rendezzük.

Ügyféladatok kezelésének és felhasználásának módja
Az Ügyfelektől kapott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat csak a szolgáltatás teljesítése érdekében használjuk fel.

Adatvédelemre és adatkezelésre vonatkozó információk
A Six Payment Services biztosítja a biztonságos bankkártyás fizetési megoldást. Az Ön kártyaadatait az információáramlás alatt 128-bites SSL titkosítás védi. A vásárló által használt böngészőprogram az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Online bankkártyás fizetés részletes leírása
Tagnyilvántartás Felhasználói Kézikönyv 9. oldal: "Tagdíj befizetés" 
 

A HTE adatai
Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület
1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12. 502. iroda
Adószám: 19815699-2-41
Tel: 353-1027
E-mail: info@hte.hu

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00