Vissza

Cognitive Services a gyakorlatban - Számítástechnikai szakosztály

2020.10.28. 14:00 - 2020.10.28. 15:30
Hely: Microsoft TEAMS

Szeretettel várunk minden érdeklődőt

a Neumann János Egyetem Informatika Tanszéke,
a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Számítástechnikai Szakosztálya,
a European Organisation for Quality MNB Informatikai Szakbizottsága,
az (ISC)2 Hungary Chapter, és az ISACA Magyar Fejezete közös rendezvényére,
az Informatika.Neked előadássorozat következő előadására

Kozák János: Cognitive Services a gyakorlatban

Helyszín: Az előadást Microsoft TEAMS-en közvetítjük. A https://bit.ly/3k2RpdM linkre kattintva lehet csatlakozni böngészőből vagy MS TEAMS kliens program segítségével.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Ismertető:
Az AI (Artifical intelligence) mainstream iránnyá vált a mai technológiák területén. Jelen van a pénzügyi szektorban, az oktatásban, egészségügyben, marketingben és még számos más iparágban is. Abban az esetben, ha szeretnéd tudni, hogy hol tartanak az egyes gyártók ezen a területen és szeretnéd látni milyen módon veheted igénybe a Microsoft „kulcsrakész” AI eszközeit, akkor végy részt október 28-án a rendezvényen, ahol Kozák János (Microsoft MVP) több gyakorlati prezentáción keresztül fogja bemutatni az „Azure Cognitive services” lehetőségeit, valamint azt, hogy hogyan tudod ezeket a szolgáltatásokat a saját fejlesztéseidben is felhasználni.

Az előadó rövid bemutatása:
Kozák János jelenleg a CollabIT Zrt-nél dolgozik, mint Microsoft TSP. Fő szakterülete a Microsoft 365, Azure, valamint a köré épülő technológiák. A munkája során nagyon meghatározó az üzleti és csoportmunka folyamatok kialakítása, újragondolása és fejlesztése, valamint az e köré épülő termékek képességeinek bemutatása elsősorban Microsoft 365, SharePoint és Power Platform alapokon. A Microsoft negyedik éve jutalmazza meg a MVP (Most Valuable Professional) címmel, amely a Microsoft legnagyobb szakmai kitüntetése, és azokat a szakemberket jutalmazzák ezzel a címmel, akik nem csak elmélyednek egy-egy témában, hanem különböző előadások, projektek, szakmai publikációk során meg is ismertetik azt a szélesebb publikummal.

Az előadáson történő részvétel ingyenes.

Kérjük jelezze részvételi szándékát az előadás Facebook eseményénél: https://fb.me/e/2VP24SRqB

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00