Vissza

Kell-e félnünk az 5G-től? ... - Rádiótávközlési szakosztály

2021.12.06. 14:00 - 2021.12.06. 16:00
Hely: Zoom

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztálya alábbi – személyes találkozás nélküli, online szakmai rendezvényére:

Kell-e félnünk az 5G-től?
Az 5G egészségügyi kérdéseiről közérthetően

Előadó:
Dr. Thuróczy György Ph.D.
a Nemzeti Népegészségügyi Központ Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Főosztály Nem-ionizáló Sugárzások Osztálya osztályvezetője

Az elmúlt két évtizedben a mobil hírközlés és a vezeték nélküli kommunikációs eszközök használata rendkívüli gyorsasággal terjedt el. Tekintettel arra, hogy ezek az eszközök elektromágneses sugárzásokat bocsátanak ki, jogosan merül fel a kérdés az ilyen rendszerek egészségre gyakorolt hatását illetően. Az előadásban, illetve a beszélgetésben áttekintjük a mobil kommunikáció fejlődését, a lehetséges egészséggel összefüggő és az 5G bevezetésével felvetődő új kérdéseket.

Az előadás anyaga az alábbi linken megtekinthető.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A jelentkezéseket a radiotavkozles.szo@hte.hu címre „5G Eü.” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával 2021. december 2-ig várjuk. 

Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk, valamint a regisztrált  jelentkezők e-mail címére a rendezvény előtt továbbítjuk a Zoom alkalmazás belépési adatait. Tájékoztatjuk, hogy a virtuális térben történő munka, a rendezvényen való részvétel a szervezőktől független informatikai biztonsági kockázattal jár! 
A rendezvényre történő jelentkezéssel a jelentkező személy egyben elfogadja a mellékelt adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Tóth Csaba sk.                                  Jamrik Péter sk.
   társelnök                                              társelnök
 

Melléklet: HTE RTSZo Adatkezelési tájékoztató