Vissza

Változó készenléti igények–Szélessávú PPDR tesztsorozat-Rádiótávközlési szo

2021.10.11. 14:00 - 2021.10.11. 15:30
Hely: online: Zoom

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztálya alábbi – személyes találkozás nélküli, online szakmai rendezvényére:

Változó készenléti igények – Szélessávú PPDR tesztsorozat

Előadó: Kohári Viktor, Pro-M Zrt. Szolgáltatásfejlesztési igazgató
A Pro-M Zrt. középtávú stratégiája kiemelt célként fogalmazta meg a PPDR célú szélessávú mobil adatátviteli szolgáltatás nyújtására alkalmas hírközlési rendszer kialakítását. Az előkészítő munka részeként a világ vezető rendszerszállítóival közösen öt gyártó négy különböző megoldásának vizsgálata zajlott le 2021 első félévében. A valós rádiós körülmények közötti, teljes funkcionalitású élő PPDR rendszerekkel végzett tesztek és mérések a 700 MHz-en biztosított frekvenciasávban, LTE technológiájú eszközökkel zajlottak. Az előadás során a Pro-M Zrt. szakemberei avatják be az érdeklődőket a tesztsorozat részleteibe és ismertetik annak eredményeit.

Az előadás anyaga az alábbi linken megtekinthető.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A jelentkezéseket a radiotavkozles.szo@hte.hu címre „ Szélessávú PPDR” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával 2021. október 7-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk, valamint a regisztrált jelentkezők e-mail címére a rendezvény előtt továbbítjuk a használt alkalmazás (Zoom) belépési adatait. Tájékoztatjuk, hogy a virtuális térben történő munka, a rendezvényen való részvétel a szervezőktől független informatikai biztonsági kockázattal jár! A rendezvényre történő jelentkezéssel a jelentkező személy egyben elfogadja a mellékelt adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Tóth Csaba sk.                                  Jamrik Péter sk.
 társelnök                                              társelnök