Vissza

Új dimenzió az otthoni netezésben– megérkezett a Wi-Fi 6 - Rádiótávk. szo.

2021.03.29. 14:00 - 2021.03.29. 16:00

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztálya alábbi – személyes találkozás nélküli, online szakmai rendezvényére:

Új dimenzió az otthoni netezésben
– megérkezett a Wi-Fi 6

Előadó:
Balogh Tamás- CPE szakértő (Magyar Telekom)

Az elmúlt 20 évben sokat fejlődött a Wi-Fi technológia. A kezdeti néhány Megabit/s-os sebességű, szakadozó vezetéknélküli rendszerek utódai ma már a Gigabites átvitelre is képesek. A Wi-Fi legújabb generációja (Wi-Fi 6) egy sor régi/új technológia alkalmazásával egy, az erőforrásokat rendkívül rugalmasan kezelő rendszert vezetett be, mellyel nemcsak nagyobb sebességet lehet realizálni, de mindezt rendkívül hatékonyan is teszi.
Hogyan fejlődött a Wi-Fi az elmúlt 20 évben? Mik azok a technikai újítások, amik révén egyre gyorsabb, hatékonyabb Wi-Fi rendszerek jelentek meg? Miben más a Wi-Fi 6 a korábbi Wi-Fi rendszerekhez képest? Érdemes-e most routert cserélnünk? Mi a Wi-Fi 6 és az 5G kapcsolata? Az előadó ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat előadásában.

Az előadás anyaga az alábbi linken megtekinthető.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges! A jelentkezéseket a radiotavkozles.szo@hte.hu címre „ Wi-Fi 6” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával 2021. március 25-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk, valamint a regisztrált jelentkezők e-mail címére a rendezvény előtt továbbítjuk a használt alkalmazás (MS Teamsbelépési adatait. Tájékoztatjuk, hogy a virtuális térben történő munka, a rendezvényen való részvétel a szervezőktől független informatikai biztonsági kockázattal jár! A rendezvényre történő jelentkezéssel a jelentkező személy egyben elfogadja a mellékelt adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Tóth Csaba sk.                                  Jamrik Péter sk.
    társelnök                                              társelnök