Vissza

A Duna magyarországi szakaszán létesített folyami inform.- Rádiótávköz. szo

2019.04.15. 14:00 - 2019.04.15. 16:00
Hely: BM OKF főépület, fszt. Puskás terem. Budapest XIV. Mogyoródi út 43.

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztálya alábbi szakmai rendezvényére:

A Duna magyarországi szakaszán létesített
folyami információs rendszer távközlési megoldásai

2018-ban készült el a Duna teljes hazai hajózható szakaszát felügyelő folyami információs rendszer, mely európai szintre emeli a biztonságos hajózás felügyeleti lehetőségeit. A rendszer önálló redundáns mikrohullámú és MVM-NET LTE450 adatátviteli hálózatra épülve 30 db hajókövető AIS bázisállomást, 44 db VHF rádióállomást, 14 hőkamerával kiegészített kamerát, 7 radar állomást és 15 hidrometeorológiai állomást integrálva épül fel és az OKF telephelyén üzemelő NAVINFÓ folyami irányító központot szolgálja ki adatokkal a nemzetközi adatcserén felül. Az előadásban a rendszer távközlési elemeinek és megoldásainak statikus bemutatása mellett a gyakorlati, élő működését is prezentáljuk.

Előadó:
Turcsán Zsolt
vezérigazgató, NOVOFER Távközlési Innovációs Zrt.

Az előadás képanyaga ide kattintva érhető el.

A megjelenéshez előzetes regisztráció szükséges!

A jelentkezéseket az info@novofer.hu címre „NAVINFO” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával április 10-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk.

Kérjük, hogy a beléptetés megkönnyítése érdekében a rendezvény napján 13:50 és 14:00 között a porta előtti váróban gyülekezzünk. Az épületben történő egyéni mozgásra csak az állandó belépővel rendelkezőknek van lehetőségük.


  Tóth Csaba sk.                                  Jamrik Péter sk.
      társelnök                                               társelnök