Vissza

Az 5G már itt van! Nemzetközi kitekintés - Rádiótávközlési szo.

2019.02.25. 14:00 - 2019.02.25. 16:00
Hely: Magyar Telekom székház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36. 0B.009-es tárgyaló

Kedves Szakosztályi Tagok!
Tisztelt Érdeklődők!

A február 25-e hétfőn 14 órára hirdetett "5G kitekintés" című rendezvényünkre - legnagyobb örömünkre - minden várakozást felülmúlóan, a terem befogadóképességének több mint kétszeresét meghaladó jelentkezést regisztráltunk. Sajnos a helyszín változtatása nélküli nagyobb előadóterem biztosítására irányuló kísérleteinket nem kísérte siker. Az érdeklődésre való tekintettel így két előadást tart dr. Fiala Károly.

A 14 órás - tervezett - kezdés mellett, szintén február 25-én 16 órakor megismétli előadását.
A fentiek miatt kénytelenek vagyunk a a terem befogadóképességének okán  a jelentkezők között a jelentkezés sorrendjében időpont egyeztetést kezdeményezni.

Azok számára, akik jelentkezésüket e-mailben február 13-ig megküldték, a 14 órás kezdési időpontra a helyet biztosítjuk. A többi jelentkezővel a megadott személyes elérhetőségek felhasználásával az egyeztetést megkezdjük.
Amennyiben a jelentkezők közül bárkinek további információra van szüksége, hívja dr. Fiala Károlyt a +36 30 933 7304, vagy Jamrik Pétert a +36 30 268 9948 számon.

Megértéseteket és együttműködéseteket előre is köszönjük.

Jamrik Péter

 

 

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztálya alábbi szakmai rendezvényére, 

Az 5G már itt van! Nemzetközi kitekintés

Előadódr.Fiala Károly, Spectrum Advise ec. ügyvezető

Az előadás bevezető részében nemzetközi kitekintést ad az 5G alaphálózatának tekinthető LTE hálózatok globális elterjedtségéről, kiemelve az LTE és az 5G között híd szerepet betöltő gigabites LTE hálózatokat. Az előadás gerincét az 5G aktuális státuszának az ismertetése adja kitérve a frekvenciakérdésekre, a hálózatokra és a felhasználói készülékekre. Az előadás táblázatos összefoglalást ad a világban már befejezett 5G frekvencia versenyeztetési eljárásokról. Végül az előadás konklúziókkal zárul, kiemelve, hogy a 2019-es év kiemelkedő jelentőségű lesz az 5G kereskedelmi szolgáltatás bevezetése szempontjából a világ élenjáró országaiban. 

Az előadás anyaga ide kattintva tölthető el.

A megjelenéshez előzetes regisztráció szükséges!

A jelentkezéseket az info@novofer.hu címre „5G” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával 2019. február 21-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésekről visszaigazolást küldünk. 

 

  Tóth Csaba sk.                                  Jamrik Péter sk.
      társelnök                                             társelnök

Fotók