Vissza

Kooperatív járműkommunikációs technológiák a gyakorlatban - Rádiótávközlési szakosztály

2017.03.09. 14:00
Hely: FIGYELEM! HELYSZÍN VÁLTOZÁS! A Rádiótávközlési Szakosztály március 9.-i rendezvénye a meghirdetett terem helyett ugyanazon épületben, de az IB 019 teremben kerül megrendezésre. BME HIT I. épület B. szárny 110 terem, 1117, Bp. Magyar tudósok krt. 2.

FIGYELEM!
HELYSZÍN VÁLTOZÁS!

A Rádiótávközlési Szakosztály március 9.-i rendezvénye
a meghirdetett terem helyett ugyanazon épületben, de
az IB 019 teremben kerül megrendezésre. 

 

Tisztelettel meghívjuk a HTE Rádiótávközlési Szakosztályának tagjait az alább részletezett szakmai rendezvényre, valamint az ezt követő beszámoló és vezetőségválasztó szakosztályi gyűlésre:

Kooperatív járműkommunikációs

technológiák a gyakorlatban

A járművek és infrastruktúra-elemek közvetlen és kooperatív kommunikációjának (V2X - Vehicle-to-Everyting) kora küszöbön áll, a feltörekvő technológiák hatalmas innovációt ígérnek a közlekedésben és felgyorsítják az intelligens városok fejlődését. Az előadás célja bemutatni a már szabványosított V2X megoldásokat, gyakorlati szempontból részletezni alkalmazásuk különböző módjait, és a folyamatban lévő fejlesztések ismertetésével megvilágítani az aktuális kutatási irányokat.

Előadó:

Dr. Bokor László egyetemi adjunktus, a Commsignia - BME HIT járműkommunikáció kutatócsoport vezetője

A szakmai rendezvény után a Szakosztály vezetősége beszámol tevékenységéről. Ezt követően a jelölő bizottság vezetője - Simon Gyula - ismerteti a jelölési folyamat eredményét, majd a Szakosztály tagsága megválasztja az új vezetőséget, továbbá a HTE közgyűlésére delegált képviselőit. 

A megjelenéshez előzetes regisztráció nem szükséges, azonban a vezetőség választásában csak a Szakosztály regisztrált tagjai vehetnek részt.

 

Tóth Csaba sk.                                  Jamrik Péter sk.
    társelnök                                            társelnök