Vissza

IoT megoldások LoRa technológia - Rádiótávközlési szakosztály

2017.01.16. 14:00
Hely: BM OKF főépület, fszt. Puskás terem. Budapest XIV. Mogyoródi út 43.

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztálya alábbi szakmai rendezvényére:

 IoT megoldások LoRa technológiával

Az előadó a Flashnet Hungary Kft. kompetenciáinak rövid bemutatása után rátér a LoRa-ra. A LoRa egy vezeték nélküli, nagy hatótávolságú, alacsony energiafogyasztású, rádiófrekvenciás kommunikációs technológia, mely az intelligens végponti eszközök - érzékelők, beavatkozók, adatkoncentrátorok - számára nagy távolságokra, kis adatátviteli sebesség és alacsony fogyasztás mellett biztosítja a megfelelő kommunikációt rossz időjárási körülmények és zord terepviszonyok mellett is. Az előadó bemutatja a technológia előnyeit és a végtelen számú felhasználási lehetőség közül felvillant néhányat. A LoRa hálózati architektúra részletezése után a rádiós kommunikáció különböző osztályozásait veszi górcső alá. Végül egy nagyon fontos okos város alkalmazást emel ki a többi közül és a budapesti LoRa hálózat állapotáról ejt pár szót.

Előadó: dr. Bottyán Balázs  (managing director) Flashnet Hungary Kft.

Az előadás anyaga ide kattintva érhető el.

A megjelenéshez előzetes regisztráció szükséges!

A jelentkezéseket az info@novofer.hu címre „LoRa” tárgy megjelölésével név, valamint mobil elérhetőség megadásával január 12-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk.


Kérjük, hogy a beléptetés megkönnyítése érdekében a rendezvény napján 13:50 és 14:00 között a porta előtti váróban gyülekezzünk. Az épületben történő egyéni mozgásra csak az állandó belépővel rendelkezőknek van lehetőségük.


  Tóth Csaba sk.                                  Jamrik Péter sk.
     társelnök                                             társelnök