Vissza

A csapatépítés kritikus kérdései-24. Projektmenedzsment Műhely - Projektmenedzsment szakosztály

2015.05.14. 16:00
Hely: BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék, 1117 Bp. Magyar Tudósok Körútja 2. I. ép. B. szárny, I.em 110-es tanácsterem

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat az

24. Projektmenedzsment Műhelybe

A 24. Műhely témája a CSAPATÉPÍTÉS KRITIKUS KÉRDÉSEI.  Sikeres projektet csapat nélkül nem lehet végrehajtani. Egy projekt sikere legfőképpen azon múlik, hogy a csapattagok hogyan teljesítenek. A projektmenedzser legfőbb feladata tehát a csapatában a hatékony munkakapcsolatok kialakításával a produktív állapot mihamarabb elérése. A Műhely Peuker Gabriella bevezető gondolatai alapján vizsgálni kívánja a projektmenedzsmentben nélkülözhetetlen csapatépítés hazai gyakorlatát.

A Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések :

  1. Van-e a mai magyarországi projektmenedzsment gyakorlatban tudatos projektcsapat építés ?
  2. Mi a szerepe a projektmenedzsernek a hatékony és jól teljesítő projektcsapat kialakításában ? Mi az, amit egy projektmenedzsernek mindenféleképpen át kell gondolnia, amikor projektcsapatot épít ?
  3. Hogyan változik a projektcsapat működése és teljesítménye, ha új csapattagot kell bevonni vagy kiválik valaki a csapatból?
  4. Hogyan kezelhetők hatékonyan a csapatban fellépő működési zavarok ?
  5. Mi támogatja és mi akadályozza a csapatfejlődést? Mit tehet a projektmenedzser a csapatfejlődés érdekében ? Mi kell a hatékony munkakapcsolatok kialakításához ?   
  6. Mik a kritikus kérdések agilis csapatok esetén ?

Peuker Gabriella által összeállított előkészítő blog  olvasható a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon.

A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@procompass.hu címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)


Prónay Gábor

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00