Az MLSZ kérdőív kitöltése lezárult

MLSZ Ügyfélelégedettségi Kutatás 2019

A kutatás az MLSZ vezetésének megbízásából készül. Az on-line változatot a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület készítette, a keretrendszert a Google biztosítja.
 

Kérdésblokkok

  1. Stratégia
  2. Informatikai alkalmazások
  3. Ügyintézés
  4. Kommunikáció
  5. Háttérinformációk
     

A kérdőív kitöltésének módja

A kérdőív kitöltése önkéntes, a válaszokat név nélkül kérjük. A feldolgozás megkönnyítése érdekében szíveskedjen a kérdőív valamennyi kérdésére válaszolni, a felkínált lehetőségek valamelyikének bejelölésével. Ha egy oldalon nincs valamilyen válasz, nem tudja folytatni ill. befejezni a kérdőív kitöltését. Ha megakad, válassza a „nem tudja/nem akarja megítélni, vagy megválaszolni” opciót. 

Attól függően, hogy milyen böngészőt használ, illetve, hogy a számítógépe hogyan van beállítva, a kiöltésre való figyelmeztetés angolul jelenhet meg. (Required, ill. This is a required question.)

Egy-egy kérdés-sorozat lezárulása után az oldal alján lévő vagy Continue gombra kattintva lehet továbblépni.  Ekkor az oldal alján lévő kis számláló mutatja, hogy hányadik oldalnál tart (pl. 8/2. oldal) a kérdőív kitöltése.

A kérdések között visszalépni a (angolul: Back) gombbal lehet. A megadott válaszok módosíthatók egészen addig, amíg a kérdőív egészének kitöltése meg nem történik.

A kérdőívben több helyen is lehetőség van „Megjegyzések, javaslatok”, vagyis szabad, szöveges válaszok megadására. (Angolul: Your answer). Ez azonban nem kötelező, ki lehet hagyni. 

A kérdőív befejezéséhez a (angolul: Submit) gombra kell kattintani. A számláló ekkor "8/8. oldal"-t mutat.

A kitöltők személye nem lesz azonosítható. A kérdőívből származó adatokat egy külső szakember dolgozza fel. Az MLSZ vezetése az ennek alapján készülő kutatási összefoglalót kapja kézhez.
 

KÖSZÖNJÜK A VÁLASZAIT!