MLSZ Ügyfél Elégedettségi Vizsgálat, 2019

 

Közreműködők

lorem ipsum

Kérdésblokkok

lorem ipsum

A kérdőív kitöltésének módja

lorem ipsum

 

 

 

 

MLSZ belső közvélemény kutatás, 2014

A kutatás egészének szakmai irányítója az Antroporg Consulting Kft., az on-line változatot a Hírközési és Informatikai Tudományos Egyesület készítette, a keretrendszert a Google biztosítja.

Kérdésblokkok

  1. Az MLSZ stratégiájának megvalósulása
  2. Operatív teendők - versenyszervezés, igazolás/átigazolás, versenyengedély, szerződés nyilvántartás
  3. Információáramlás, kommunikáció
  4. TAO információk és ügyintézés
  5. A válaszok statisztikai elemzéséhez szükséges adatok

A kérdőív kitöltésének módja

A kérdőív kitöltése önkéntes, a válaszokat név nélkül kérjük. A feldolgozás megkönnyítése érdekében szíveskedjen a kérdőív valamennyi kérdésére válaszolni, a felkínált lehetőségek valamelyikének bejelölésével. Attól függően, hogy milyen böngészőt használ, illetve hogy a számítógépe hogyan van beállítva, a kiöltésre való figyelmeztetés angolul jelenhet meg. (Required, ill. This is a required question.)

Egy-egy kérdés-sorozat lezárulása után az oldal alján lévő  vagy Continue gombra kattintva lehet továbblépni.  Ekkor az oldal alján lévő kis számláló mutatja, hogy hány százaléknál tart a kérdőív kitöltése. (angolul: % completed.)
A kérdések között visszalépni a  (angolul: Back) gombbal lehet. A megadott válaszok módosíthatók egészen addig, amíg a kérdőív egészének kitöltése meg nem történik.

A legutolsó kérdésre tetszőleges szöveges válasz adható, de ez nem kötelező.
A kérdőív befejezéséhez a (angolul: Submit) gombra kell kattintani. A számláló ekkor 100%-ot mutat. "100%: elkészült!" (Angolul: You made it.)

A kitöltő személye nem lesz azonosítható, az MLSZ-nek a statisztikailag elemzett, feldolgozott eredményeket, illetve az ezeket tartalmazó kutatási összefoglalót adjuk át. 

Antroporg Consulting Kft.