Vissza

Még egy hétig lehet kitölteni a kérdőívet

Idén is felmérést készítünk a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében. Célunk, hogy a gyakorló projektmenedzserek és projekt szponzorok, közöttük az Ön véleménye alapján képet kapjunk néhány, a szakmai közvélemény érdeklődésére számot tartó tényezőről. Határidő február 18.


 

Határidő február 18.

www.hte.hu/kerdoiv

 

Korábbi, 2008 óta évenként készített felméréseinkben különböző szempontokból foglalkoztunk a projektek sikertényezőivel, ill. a projektmenedzsment magyarországi helyzetével. A felmérések eredményeit bemutattuk az éves Fórumokon, és közzétettük a HTE www.hte.hu oldalán, ahol a publikációk jelenleg is elérhetők.

Az idei kérdőívünk a következő három blokkból áll:

„A” BLOKK – A BIZALOMRÓL
„B” BLOKK – ÜZLETI KILÁTÁSOK 2022-BEN
„C” BLOKK – HÁTTÉRADATOK AZ ELEMZÉSHEZ

Az „A” blokk a bizalom személyes kérdéseivel, az értékteremtő munkában játszott szerepével, a munkahelyi megjelenésével és az együttműködést befolyásoló aspektusával foglalkozik. A „B” és „C” blokk a korábbi években is alkalmazott kérdéseket tartalmaz, ami (az idei adatok részletesebb elemzése mellett) lehetővé teszi a korábbi felmérések eredményeinek időbeli összehasonlítását is. Mind a három blokk kitöltése fontos, ugyanakkor nem tart tovább 15-20 percnél. Válaszait a megfelelőnek tartott válaszlehetőség(ek) jelölésével adhatja meg. Kérjük, kövesse az on-line kitöltésre vonatkozó instrukciókat.

Bízunk benne, hogy a kérdőív on-line módon történő megválaszolásával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy az idei Projektmenedzsment Fórum programja a felmérés eredményeivel is gazdagabb legyen.

Kérjük, hogy www.hte.hu/kerdoiv oldalon elérhető kérdőívet legkésőbb 2022. február 18-ig szíveskedjen kitölteni.

Kérjük továbbá, hogy kollégáit, a szakmában dolgozó ismerőseit is tájékoztassa a kérdőív kitöltés lehetőségéről, mert a válaszadók száma jelentősen meghatározza a felmérés eredményeinek értékét és megbízhatóságát. A válaszolók anonimitását biztosítja, hogy a kapott adatok, információk csak összesített formában, statisztikailag feldolgozva kerülnek nyilvánosságra.

A felmérés eredményeit a PM Fórum egyik szekciójának keretei között mutatjuk be és vitatjuk meg. A felmérés összefoglalóját közre adjuk a HTE (www.hte.hu), az NJSZT (www.njszt.hu), a PMI Budapest (www.pmi.hu) és a PMSZ (www.pmsz.hu) portálokon is.

A felmérésben való közreműködését, a Fórum Szervező Bizottsága nevében előre is köszönjük!

Dr. Prónay Gábor
Fórum Szervező Bizottság társelnök
gpronay@gmail.com

Szalay Imre
Fórum Szervező Bizottság társelnök
yszalay@freemail.hu

Dr. Török L.Gábor szociológus
a felmérés vezetője
togabor@t-online.hu

A rendezvény támogatói


 

Pro-COMpass
 

 

 

 

Együttműködő partnerek


Fővállalkozók Országos Szövetsége (FŐVOSZ)

HTE Projektmenedzsment Szakosztály (TIPIK)

Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ)

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT)

PMI Budapest Magyar Tagozat

Média partner

MFOR.HU