Vissza

Megjelent a konferencia első felhívása

A 22. Fórum a projektmenedzsment emberi tényezőit helyezi a középpontba, külön is kiemelve a felgyorsult versenyben az agilitás és a komplexitás projekt megoldásait, a hagyományostól eltérő emberi képességek és attitűdök fejlesztését és hogy az ezeket támogató szervezeti-működési rendre van szükség.


Felhívás részvételre

  • A 22. Fórumon ismét lehetőség van a legújabb hazai- és nemzetközi megoldások megismerésére, tapasztalatcserére a sikeres gyakorlatokról és az együttműködéshez nélkülözhetetlen bizalom építést szolgáló, szakmai kapcsolat építésre.

Tematika

  • új elemként kiemelt előadók (keynote) meghívásával is segíti a Fórum az ismeretszerzést  (így várható pl.: a Biblia és a menedzsment, vagy a viselkedés közgazdaságtan témában előadó)
  • agilitás az egyén és csapat szempontjából – a szakmai kompetenciákon túl mire van szükség, hogy az agilis környezetben eredményes, jó hangulatú munka tudjon kibontakozni? A szekciót és azt követő panel beszélgetést Peuker Gabriella SZB tag szervezi
  • agilis szemlélet elterjedésének hazai helyzete – a saját kérdőíves kutatás igyekszik felmérni az agilis szemlélet hazai elterjedtségét, a munkahelyi alkalmazások kritikus kérdéseit. A kutatást Török L. Gábor szociológus vezeti és az eredményeit publikálja a Fórumon. A kérdőív decemberben lesz elérhető a www.hte.hu, a www.pmsz.hu, a www.pmi.hu elektronikus portálokon megadott címen. A kitöltésre 2019. február 18-ig lesz lehetőség
  • további előadások a projektmenedzsment emberi tényezőiről, gyakorlatáról a szakma legjobb gyakorlóitól beleértve az ÉV PM-jének tapasztalatait is.

 

További információ: http://www.hte.hu/web/projekt2019/felhivas

A rendezvény támogatói

 

Pro-COMpass
 

 

Együttműködő partnerek

ÉPÍTÉSTUDOMÁNYI EGYESÜLET (ÉTE)
FŐVÁLLALKOZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (FŐVOSZ)
HTE PROJEKTMENEDZSMENT SZAKOSZTÁLY (TIPIK)
INFORMATIKAI, TÁVKÖZLÉSI ÉS ELEKTRONIKAI VÁLLALKOZÓK SZÖVETSÉGE (IVSZ)
MAGYAR PROJEKTMENEDZSMENT SZÖVETSÉG (PMSZ)
PMI BUDAPEST MAGYAR TAGOZAT

Média partner

MFOR.HU