Vissza

A Projektmenedzsment szakma tükre - 2017 kérdőív

A kérdőívvel az a célunk, hogy a gyakorló projektmenedzserek és projekt szponzorok véleménye alapján képet kapjunk a szakmai közvéleményt érdeklő néhány tényezővel kapcsolatban. A kiértékelés a rendezvényen hangzik el. www.hte.hu/kerdoiv


A PROJEKTMENEDZSMENT HELYZETE ÉS TENDENCIÁI
- ahogyan a gyakorló projektmenedzserek látják 2017-ben


Kedves Kolléga!

2017-ben is felmérést készítünk a hazai projektmenedzser szakemberek körében, annak érdekében, hogy tisztább képet kapjunk a szakma aktuális helyzetéről. Az Önök válaszai alapján készülő beszámoló, a korábbi évekhez hasonlóan, idén is pótolhatatlan segítség lesz abban, hogy a 2017. április 6-án, csütörtökön megrendezett „PROJEKTMENEDZSMENT A GAZDASÁGBAN" Fórumon szervezett vita alapját képezze.

Az online, anonim kérdőív kitöltésével Ön is hozzájárul a szakma feltérképezéséhez, amelyet ezúton is köszönünk.

A kérdőív kitöltésének határideje: 2017. március 10.

Az idei kérdőívünk három blokkból áll: az első rész kérdései a projekt menedzsment jelenlegi állapotának és jövőbeni trendjeinek összevetésére irányulnak, míg a B és C blokkban szereplő kérdések a szakma előző éveivel való összehasonlításhoz nyújtanak segítséget.

Kérjük, amennyiben lehetősége van rá kollégáit, a szakmában dolgozó ismerőseit is tájékoztassa a kérdőív kitöltés lehetőségéről, mert a válaszadók száma jelentősen meghatározza a felmérés eredményeinek értékét és megbízhatóságát. 

A felmérés eredményeit az immár 20. alkalommal megrendezett Projektmenedzsment Fórum A negyedik ipari forradalom hatása a munka világára, a projektmenedzsment szakma jövője című szekciójának keretei között mutatjuk be, és vitatjuk meg. Ezt követően az eredmények elérhetőek lesznek a HTE, az IPMA-FÖVOSZ, a PMI Budapest és a PMSZ oldalán.

Az előző évek felméréseinek eredményei a HTE honlapján és a korábbi rendezvénykiadványokban érhetők el.


A felmérésben való közreműködését a Fórum Szervező Bizottsága nevében köszönjük!


Dr. Prónay Gábor
a Fórum SZB elnöke
gpronay@gmail.com

Dr. Török L. Gábor szociológus
a felmérés és a szekció vezetője
togabor@t-online.hu